tv-haberleri

Atatürk Havalimanı İptal Edilen Uçuşlar – Hangi Uçuşlar İptal Edildi ? Ne Zaman Başlayacak ?

Atatürk Havalimanı İptal Edilen UçuşlarAtatürk Havalimanı'nda geçtiğimiz akşam bir terör saldırısı gerçekleşti. Saldırıdan sonra Atatürk Havalimanı uçuşlara kapatıldı. Peki Atatürk Havalimanı iptal edilen uçuşlar hangileri ?

Atatürk Havalimanı geçtiğimiz akşam saat 21.30 sularında bir terör saldırısına maruz kaldı. Dış Hatlar tarafında 3 terörist tarafından düzenlenen saldırıda 38 vatandaşımız hayatını kaybederken, 147 kişi de yaralandı. Patlamanın hemen ardından bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi ve yaralılar civardaki hastanelere kaldırıldılar. Terör saldırısı aynı zamanda hava trafiğini de etkiledi. Atatürk havalimanı, 5 saat boyunca kapalı kaldıktan sonra şimdi tekrar uçuşlara açıldı.

Atatürk Havalimanı bugün saat 08.00 itibariyle tekrar hizmet vermeye başladı. Ancak dün yaşanan saldırıdan sonra Atatürk Havalimanı’nın kapatıldığı bilgisi tüm dünya ile paylaşılmış ve karşılıklı olarak uçuşlar iptal edilmişti. Amerika başta olmak üzere bir çok ülke Türkiye uçuşlarını iptal etti. Şimdi bu uçuşların da tekrar başlatılması bekleniyor.

Atatürk Havalimanı İptal Edilen Seferler
Atatürk Havalimanı’ndan yolculuk edecek tüm vatandaşlar şimdilerde hangi seferlerin iptal edildiği yönünde bilgi almak istiyorlar. Bu konuda www.ataturkairport.com adlı internet sitesinden bilgi alabileceğiniz gibi, uçacağınız havayolu firmasının internet sitesi ve sosyal medya hesapları ile de uçuşlarınız hakkında bilgi alabilirsiniz.

Türk Hava Yolları yetkilileri tarafından yapılan açıklamalarda, THY iptal edilen seferlerini Twitter üzerinden duyurmaya devam edecek ve aynı zamanda da internet siteleri üzerinden de hangi seferlerin iptal edildiği bilgileri paylaşılacak.



Atatürk Havalimanı İptal Edilen Uçuşlar – Hangi Uçuşlar İptal Edildi ? Ne Zaman Başlayacak ? Reviewed by Unknown on 21:49 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.