tv-haberleri

Pokemon Go Nedir, Nasıl Oynanır ?

Pokemon Go Çılgınlığı Sürüyor 
Bir zamanların efsane çizgi filmi olan Pokemon şimdi ise yeni uygulaması ile en çok aranan ve popüler olan uygulamalar arasında yerini aldı. 90'lı yılların sonunda yayınlanan ve tüm çocukların vazgeçilmezi haline gelen çizgi film yıllar sonra adından söz ettirdi. Şimdi ise pokemon go nedir ve nasıl oynanır sorusu akıllara takıldı. Sanal dünyayı etkisi altına almayı başaran uygulama şuan için her ülkende kullanıma sunulmuş değil. Nintendo ve Niantic'in ortak yapımı olan Pokemon GO, şimdilik Yeni Zelanda, Avustralya ve ABD'de indirilebilir durumda.

Pokemon Go Nedir ?
Sanal uygulama ile kullanıcılar 722 pokemon karakterini cep telefonlarının kamerası yardımı ile bulmaya çalışıyorlar. Buldukları pokemonları rakipleri ile mücadele ettirip galip gelmeye çalışıyorlar. Bazan bir pokemonu yakalamak için kilometrelerce yol gidiyorlar. Tamamen sanal bir uygulama olarak oynanıyor.

Pokemon Go Türkiye Ne Zaman Çıkacak ? 
Oyun şuan sadece üç ülkede kullanımda bunlar Yeni Zelanda, Avustralya ve ABD oldu. Pokemon Go Türkiye için henüz GooglePlay ve AppStore'da yerini almadı.

Pokemon Go Nasıl İndirilir ? 
Şuan için Türkiye'de kullanıma sunulmayan oyunu binlerce kişi farklı yöntemler ile indirip oynamış durumda. Fakat uzmanlar indirilen apk dosyalarının tehlikeli olabileceği konusunda uyardı. Türk kullanıcılar oyunun gelmesini beklemek yerine kendilerine oyunu indirmenin yasal olduğu Avustralya, Yeni Zelanda ve ABD üzerinden hesaplar açarak, oyunu cihazlarına indirebiliyorlar.



Pokemon Go Nedir, Nasıl Oynanır ? Reviewed by Unknown on 21:26 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.