tv-haberleri

Pokemon GO Nasıl Yüklenir? Android ve İPhone İçin Pokemon Go

Pokemon GO Nasıl Yüklenir?
Dünya üzerinde milyonlarca kişinin oynadığı ve uygulama olarak indirebildiği Pokemon Go bilindiği üzere sadece üç ülkede kullanıma sunuldu. Yeni Zelanda, Avustralya ve ABD dışında kalan ülkelerde de büyük ilgi göre n merak edilen uygulama için herkes pokemon go nasıl yüklenir, iphone için pokemon go yükleme veya android cihazlara pokemon go nasıl yükleniyor gibi soruların yanıtlarını aradılar. Ülkemizde kullanıma açılmayan oyun Google Play veya AppStore'da yerini henüz almadı. Bizde sizlere bir kaç öneri ile Türkiye'de Pokemon Go oynama nasıl oluyor kısada değinelim.

Android için Pokemon Go
Eğer Android işletim sistemli bir telefon kullanıyorsanız Pokemon GO'yu oynamak için yapmanız gereken oyunun APK dosyasını bulup telefonunuza kurmak. Şu an için Google Play Store'da ülkemiz için aktif olmayan oyunu oynamanın tek yolu APK dosyaları. Google Play Store'da bulunmayan APK dosyasını telefonunuza indirdikten sonra, Ayarlar altındaki Güvenlik seçeneklerinden, Bilinmeyen Kaynaklara İzin Ver seçeneğini aktif ederek, Google Play Store dışında indirilen dosyaları telefonunuza kurmaya izin verebilirsiniz.

İOS için Pokemon Go 
Eğer iOS işletim sistemli bir cihazda Pokemon GO oynamak isterseniz yapmanız gerekenler biraz daha karmaşık. Bildiğiniz üzere Pokemon GO her ülke için resmi olarak çıkışını yapmadı. Şu an için yalnızca Avustralya, Yeni Zelenda ve Kuzey Amerika'da çıkan oyunu kurmak için kullandığınız Apple hesabınızı bu ülkelerden birinde göstermeniz gerekiyor. Bunu yapmak içinse yeni bir Apple ID oluşturarak bulunduğunuz ülkeyi Yeni Zelenda veya Avustralya seçmeniz yeterli. Ardından iOS işletim sistemli cihazınızda bulunan App Store üzerinden Pokemon GO'yu indirebilirsiniz.



Pokemon GO Nasıl Yüklenir? Android ve İPhone İçin Pokemon Go Reviewed by Unknown on 21:42 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.