tv-haberleri

Osmangazi Köprüsü Geçiş Ücreti, Bayramda Geçiş Ücretsiz Mi Olacak?

Osmangazi Köprüsü Geçiş Ücreti, Bayramda Geçiş Ücretsiz Mi Olacak?Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti için bekleyiş sürüyor. Geçiş ücreti düşürülecek mi soruları cevabını buldu. 30 Haziran cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılacak olan Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti bayramda ücretsiz mi olacak diye merak edenlere müjde açılışta verilebilir.

İstanbul ile İzmir arası ulaşım süresini 5.5 saat kısaltarak 9 saatten 3.5 saate indirecek Gebze Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin en önemli bölümünü oluşturan Osmangazi Köprüsü'nün, 35 dolar + KDV (121 TL) olan geçiş ücreti, yüzde 25 oranında düşürülecek. Bu ayarlama sonrasında geçiş ücreti, 90-91 TL'ye kadar gerileyecek.

Dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüleri arasında 4. sırada yer alan köprü, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katılacağı törenle 30 Haziran'da açılacak. Köprü sayesinde İzmit Körfezi 4 dakikada geçilebilecek. Köprü ile ilgili ikinci müjde bayram dönemiyle ilgili olacak. Köprünün, 9 günlük bayram tatili boyunca "ücretsiz" kullanılması için de çalışma yapılıyor.



Osmangazi Köprüsü Geçiş Ücreti, Bayramda Geçiş Ücretsiz Mi Olacak? Reviewed by Unknown on 21:17 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.