tv-haberleri

Survivor Final Bölümü Neden Yayınlanmadı?

Survivor Final Bölümü Neden Yayınlanmadı?
Tv 8 ekranlarında ilgi ile izlenen ve bu akşam büyük Kıbrıs finali yayınlanacak olan Survivor’dan değişiklik geldi. Dün akşam yayınlanan yarı final mücadelesinde kazanan isim Atakan olmuş ve finalde Serkay’ın rakibi olmuştu. Canlı yayının son anlarına doğru gelen haber ile üzgünlüğünü dile getiren Acun Ilıcalı, programı erkenden kapatmıştı.

Bugün alınan karar ile programın final bölümünün yayınlanmayacağı açıklandı. Survivor 2016’da kazanan ismin kim olduğunu Perşembe akşamı öğrenecek olan izleyiciler şimdiden heyecanla beklemeye başladı.

Survivor’ın final bölümünün yayınlanmama sebebinin ise İstanbul’da yaşanan saldırıdan dolayı olduğu belirtildi. Atatürk Havalimanı’nda yapılan terör saldırısı sonrasında bir çok program yayından kaldırıldı.

28 Haziran yani Dün akşam saatlerinde yayınlanan canlı yayında, İstanbul patlamanın haberini alan Acun Ilıcalı yarı final çok uzatmadan Atakan diyerek bitirmişti. Survivor Büyük finali 29 Haziran Çarşamba açıklanması duyurulmuştu. Yine canlı yayınla yayınlanacak program devam edip etmeyeceği merak ediliyordu. Survivor yapılan açıklama göre Survivor 29 Haziran finali ertelendi. TV8 resmi hesabından yapılan açıklama göre ” Survivor 2016’nın bu akşam yayınlanacak olan finali, 30 Haziran Perşembe akşamına ertelenmiştir. ” diyerek Survivor yeni bölümünün ertelendiği duyurdu. Survivor yeni bölüm finali 30 Haziran Perşembe akşamı canlı yayınla ekrana gelecek.

Survivor Perşembe akşamı TV 8 ekranlarında yayında olacak.



Survivor Final Bölümü Neden Yayınlanmadı? Reviewed by Unknown on 21:11 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.