tv-haberleri

20 Ağustos Beşiktaş Alanyaspor Maçı Sonucu ve Golleri

20 Ağustos Beşiktaş Alanyaspor Maç Sonucu Golleri 
Bu akşam Beşiktaş evinde Alanyasporu konuk ediyor. 20 Ağustos Beşiktaş Alanyaspor maçı kaç kaç bitti golleri kim attı maç sonucu ne oldu gibi tüm detayları haberimizin devamında bulabileceksiniz. Maçı canlı olarak izlemek isteyen okurlarımız Digiturk Lig Tv yayınından maçı takip edebilecekler. Bu büyük karşılaşma için nefesler tutuldu sayılı saatler kala maçın ilk 11 leri merak edilmeye de başlandı. Beşiktaş Alanya maçı saat kaçta hangi kanalda gibi sorularınız için işte detaylar. Yeni transferler bu maçta forma giyecek mi nasıl bir performans sergileyecekler merakla bekleniyor.

Beşiktaş 4 - 1 Alanyaspor 
Saat : 21:45
Stat : Vodafone Arena
Kanal : Lig Tv
Hakem : Barış Şimşek 
GOLLER:
6.Dakika Oğuzhan Ozyakup
43. Dakika Olcay Şahan
58. Dakika Cenk Tosun
79. Dakika Cenk Tosun
90+4. Dakika Emre (Penaltı)

Adriano Correia, Gökhan Gönül ve Fabricio Gomez gibi isimleri renklerine bağlayan Beşiktaş'ta teknik adam Şenol Güneş'in bu maçta yeni isimlere şans verecek mi maç başlayınca göreceğiz. Süper Lig tarihinde ilk kez mücadeleye çıkacak olan Alanyaspor Beşiktaş karşısında mücadele verecek. 20 Ağustos Cumartesi akşamı saat 21:45 Vodafone Arena'dan kim galip gelecek maç sonucunda göreceğiz. Geçen sezonun şampiyonu karakartal bu sezona da güzel bir başlangıç yapmak istiyor. Alanyaspor ise ligde ilk maçını oynamasının heyecanını yaşıyor.

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i
Tolga Zengin, Andreas Beck, Marcelo Guedes, Dusko Tosic, Adriano Correia, Atiba Hutchinson, Tolgay Arslan, Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, Ricardo Quaresma ve Cenk Tosun

Alanyaspor'un muhtemel 11'i 
Haydar, Kaplienko, Sezer, Abdoulaye Ba, Latifu, Deniz, Sackey, Guerrier, Aissati, Candeias, Ayite



20 Ağustos Beşiktaş Alanyaspor Maçı Sonucu ve Golleri Reviewed by Unknown on 20:28 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.