tv-haberleri

Ne Giysem Yakışır Yarışmacıları

Ne Giysem Yakışır Yarışmacıları
Ekranlarda uzun süredir yayınlanan moda programlarına bir yenisi daha ekleniyor. Ne Giysem Yakışır programı 19 Eylül Pazartesi Tv8 ekranlarında başlıyor. Bizde sizlere bu haberimizde başlama tarihini ve Ne Giysem Yakışır yarışmacıları kimler olacak ne zaman başlayacak gibi merak edilen sorular hakkında cevaplar vereceğiz. İlk olarak Bu Tarz Benim olarak başlayan ve büyük ilgi gören bu moda programlarında jüri ve yarışmacılar oldukça önemli rol oynuyor. Giyilen kıyafetler ve tartışılan olaylar ekran başındaki seyirciyi kendisine çekiyor.

Ne Giysem Yakışır Ne Zaman Başlıyor ? Nasıl Bir Yarışma 
19 Eylül Pazartesi ilk bölümü ile ekranlarda olması tahmin edilen yarışmada her hafta 10 yarışmacı kendilerine verilen konsept ile podyumda yerini alıp en yüksek puanı elde ederek büyük ödülü alma şansını deneyecekler. Kendilerine ve tarzlarına güvenen birbirinden iddialı yarışmacılar jüriden en yüksek puanı almak için tarzlarını konuşturacaklar.

Ne Giysem Yakışır Yarışmacıları
Merakla beklenen konulardan birisi olan Ne Giysem Yakışır yarışmacıları belli oldu. İlk bölüm ile Pazartesi günü ekranlara merhaba diyecek olan yarışmada birbirinden iddialı ve güzel isimler yarışacak.
 NE GİYSEM YAKIŞIR YARIŞMACILARI
 ne giysem yakışır segah
SEGAH 

 ne giysem yakışır emine
EMİNE

 ne giysem yakışır büşra
BÜŞRA 

 ne giysem yakışır öykü
ÖYKÜ 

 ne giysem yakışır özden
ÖZDEN
 ne giysem yakışır aysun
AYSUN 

 ne giysem yakışır pelin
PELİN
 ne giysem yakışır damla
DAMLA

 ne giysem yakışır göksu
GÖKSU

Jüriler Kimler Olacak ? 
Tanıtım fragmanlarından da anlaşılacağı gibi Cengiz Abazoğlu Ne Giysem Yakışır programının jürileri arasında yer alıyor. Sunuculuğunu ise Survivor yarışmasından tanıdığımız Ezgi Avcı yapacak. Birbirinden iddialı isimler moda konusunda en iyi olmak için ellerinden geleni yapacaklar. Her gün bir düello devam edecek...



Ne Giysem Yakışır Yarışmacıları Reviewed by Unknown on 23:44 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.