tv-haberleri

REİS Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek ?

REİS Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek ? 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatını anlatan REİS filminin fragmanı yayınlandı. Şimdi ise akıllara Reis filmi vizyon tarihi takıldı. Film ne zaman vizyona girecek beyaz perdede ne zaman izlenebilecek merak edildi. Tüm bu soruların yanıtlarını vermek ve Reis filmi hakkında detaylar vermek için bu haberimizi sizler için derledik. Filmin yönetmenliğini Hüdaverdi Yavuz üstlenirken yapımcılığını ise Ali Avcı üstlendi. Tarih olarak 1933 yılında yaşanmış bir gerçek olay ile başlayacak olan filmde Tayyip Erdoğan'ın hayatını anlatacak.

REİS Filmi
Çocukluk döneminden belediye başkanlığına oradan başbakanlığa ve cumhurbaşkanlığına kadar varan siyasi hayatını konu alan filmde tüm detaylar verilecek. Gerçek olayları işleyen Reis filmi büyük ses getirecek. Reis filminde Recep Tayyip Erdoğan'ı kim canlandırıyor diye merak ediyorsanız işte cevabı ; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Reha Beyoğlu canlandırırken eşi Emine Erdoğan’ı ise Özlem Balcı oynayacak.

REİS Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek ? 
Merakla beklenen film 14 Ekim 2016 tarihinde beyaz perdede olacak. Reis filmi vizyon tarihi olarak 14 Ekim 2016 belirlendi. Diğer oyuncu kadrosunu ise haberin devamında bulabilirsiniz. 

Reis Filmi Oyuncu Kadrosu 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı canladıracak olan isim Reha Beyoğlu olurken filmin diğer oyuncu kadrosunda da iddialı ve başarılı isimler yer alıyor. Film 14 Ekim tarihinde sinemalarda olacak. 

Reha Beyoğlu ( Recep Tayyip Erdoğan )
Özlem Balcı  ( Emine Erdoğan ) 
Ufuk Bayraktar
Abidin Yerebakan
Orhan Aydın
Ali Yaylı
Alper Türedi
Aydan Çakır
İsmail Hakkı
Volkan Başaran
Yener Gürsoy
Ercan Demirel 



REİS Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek ? Reviewed by Unknown on 16:54 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.