tv-haberleri

Kırgın Çiçekler Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak

Kırgın Çiçekler Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak
Ekranların sevilen dizilerinden birisi olan Kırgın Çiçekler 2. sezon ile bomba gibi geliyor. Seyircinin merak ettiği ise dizide ölen oyuncuların yerine kimler gelecek veya yeni oyuncular dizide rol alacak mı gibi sorular oldu. Kırgın Çiçekler yeni sezon ne zaman başlayacak 2. sezon tarihi nedir tüm detayları haberimizin devamında bulabileceksiniz. Haziran ayında sezon finali ile ekranlara veda eden dizi çok yakında yeni sezonu ile başlayacak tanıtım fragmanları Atv ekranlarında yayınlandığı andan itibaren burada olacak. Kimsesiz kızların devlet yurdunda başından geçenleri anlatan dizi de olaylar durulmuyor.

Kırgın Çiçekler 2. Sezon Ne Zaman Başlıyor 
Haziran ayında sezon finali ile ekranlara ara veren sevilen dizi Kırgın Çiçekler 2. sezon bölümleri çok yakından başlıyor. Eylül ayında yeni bölümleri ile Atv ekranlarında seyircisi ile buluşacak olan dizi yine çok konuşulacak bölümleri ile ekran başına kilitleyecek. Eylül ayında Kırgın Çiçekler yeni bölümleri ile Atv ekranlarında.

Kırgın Çiçekler Yeni Sezonda Neler Olacak ? 
Cemre yurda müdür yarımcısı oluyor diğer kızlar ise yataklarında yaralı olarak bulunuyorlar apar topar hastaneye kaldırılan kızların sağlık durumları ilk bölümlerde merak konusu olacak. Fragmanı izleyen seyirci ise Kırgın Çiçekler dizisinde Meral öldü mü, Eylül öldü mü gibi soruları şimdiden merak etmeye başladılar. Feride ise bu durumdan kendisini sorumlu tutmakta ve suçlamaktadır.

Müdür yardımcısı olan Cemre yurtta ki kızları görünce kendi arkadaşları hatta kardeşim diye bahsettiği dostlarını hatırlamaktadır. Kemal'in hapishaneden çıkıp Abbas ile birlik olması tahmin ediliyor. Cemre'nin gözleri zarar gördüğü için artık gözlük takmak zorunda kalacak. Kızlardan Meral'in ölerek diziden ayrılacağı çıkan haberler arasında.


Kırgın Çiçekler Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak Reviewed by Unknown on 16:27 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.