tv-haberleri

Bodrum Masalı Ateş Kimdir? Gerçek Adı ve Fotoğrafları

Bodrum Masalı Ateş Kimdir? Gerçek Adı Boyu ve Kilosu
Ekranların yeni ve iddialı dizilerinden birisi olan Bodrum Masalı ilk bölümü ile oldukça dikkat çekti. Dizide Ateş karakterini canlandıran oyuncu ise yakışıklılığı ile dikkat çekti. Ekran başında ki seyirci Bodrum Masalı Ateş kimdir, gerçek adı nedir boyu ve kilosu gibi soruları merak etti. Bizde sizlere Alperen Duymaz hakkında bilgileri vereceğiz. Dizide ağır abi ama bir o kadar zengin arabalara merakı olan yüzücü yakışıklı genci canlandırıyor. Kızların kedisine yoğun ilgisi var buda onu daha da şımartıyor. Fevri halleri ile bir hayli dikkat çeken isim gerçek hayatta kimdir işte detaylar...

Bodrum Masalı Ateş Kimdir? 
17 Şubat 1992 Ankara doğumlu olan başarılı ve yakışıklı oyuncu ilk olarak Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile adını duyurmayı başarmıştır. Daha sonra ise oyunculuk kariyerine Acı Aşk adlı dizi ile devam ettirmiş ve biraz daha tanınan takdir edilen isimlerden olmuştur. Son olarak ise Bodrum Masalı adlı dizide Ateş karakterine can vermektedir.

Müzik ile de yakından ilgili olan Alperen Duymaz daha önce Ankara'da bazı mekanlarda sahne almıştır. Oyunculuk alanında kendisinin daha etkili olabileceğini düşündüğü için oyunculuğu seçmiştir. Dizilerde canlandıracağı karakterler için kendisini daha önceden eve kapatıp role hazırlandığını dile getiriyor.

Adı Soyadı: Alperen Duymaz
Yaşı: 24
Boyu: 1.83 cm
Kilosu: 73 kg
Burcu: Kova
Eğitim: Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü
Göz Rengi: Kahverengi





Bodrum Masalı Ateş Kimdir? Gerçek Adı ve Fotoğrafları Reviewed by Unknown on 00:05 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.