tv-haberleri

Kısmetse Olur Yeni Sezon (2.Sezon) Yarışmacıları Kimler

Kısmetse Olur Yeni Sezon Yarışmacıları Kimler 
Geçen sezonun en çok konuşulan programı Kısmetse Olur yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor. Hafta içi izleyici ile buluşan yarışma programı izleyiciyi ekrana kitlemiş ve reyting rekorları kırmıştı. Yakında yeni sezonu başlayacak olan yarışmanın yarışmacıları şimdiden merak konusu oldu. Eski sezondan da yarışmacıların olacağı yarışma yakında izleyici ile buluşacak. Peki Kısmetse Olur yeni sezon yani ikinci sezonun yarışmacıları kimler, eski yarışmacılardan kimler olacak bütün bunların cevabı haberimizin detayında yer almaktadır.

Geçen sezona damga vuran evlendirme programı Kısmetse Olur yakında sevenleri ile yeniden buluşacak. Geçen sezon hemen hemen her bölümü ve yarışmacıları ile en çok konuşulan program olan yarışma bu sezonda çok konuşulacak. Geçen sezonun kazanan çifti en çok sevilen çiftlerden Eser ve Cansel çifti oldu. Bütün sezon boyunca en bir dargın bir barışık aşk yaşayan ve sezon sonunda birinci olan çift program sonunda aileler nedeni ile evlenmek istemediklerini açıkladılar. Birinci olan Eser ve Cansel muhteşem bir ev, düğün ve takılar olan yarışmanın ödülünden vazgeçtiler. Diğer çiftler içinden Nur ve Batuhan evlenmeyi kabul edip büyük ödüllerin sahibi oldular.

Kısmetse Olur Yeni Sezonda Eski Sezondan Kimler Olacak
Yeni sezon hazırlıkları başlayan programda eski sezondan yarışmacılar da yer alacak. En çok merak edilen ise hangi eski yarışmacıların yeni sezonda yer alacağı... Geçen sezonun sevilen yarışmacılarından olan Duygu Yıldırım'ın büyük ihtimalle yeni sezonda yer alacağı konuşuluyor. En çok merak edilen ise Ayça Ekin Beğen, Melis Buse Betkayan'ın yeni sezonda olup olmayacağı bütün bu soruların cevabı ilerleyen günlerde netlik kazanacak.


KISMETSE OLUR 2. SEZON GELİN ADAYLARI
 kısmetse olur didem


 kısmetse olur deniz

 kısmetse olur gamze

 kısmetse olur hazal

 kısmetse olur rabia

 kısmetse olur serap

 kısmetse olur aycan

KISMETSE OLUR 2. SEZON DAMAT ADAYLARI
 kısmetse olur ceyhun

 kısmetse olur aykut

 kısmetse olur gökhan

 kısmetse olur tolga

 kısmetse olur şahin

 kısmetse olur onur

Semih Kurtulmuş

Adana Özkızıltaş




Kısmetse Olur Yeni Sezon (2.Sezon) Yarışmacıları Kimler Reviewed by Unknown on 13:13 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.