tv-haberleri

2016 TEOG 2. Nakil Boş Kontenjanlar

2016 TEOG 2. Nakil Boş Kontenjanlar
Milli Eğitim Bakanlığı TEOG 2016 nakil sonuçlarını kendi sitesinde açıkladı. Birinci boş kontenjanara yerleştirilen öğrenciler MEB internet sitesinden yerleştirilme bilgilerini öğrenecekler. Bu nakil ile yerleştirilemeyenler ise TEOG ikinci nakil sonuçlarını bekleyecekler. İkinci nakil boş kontenjan işlemleri 22 Ağustos'ta başlıyor. 29 Ağustos'ta ise sonuçlar açıklanacak. 231 bin 425 öğrencibirinci nakil işlemleri sonuçlarına göre yerleştirildiler. Bu süreçlerde en az öğrenciler kadar velilerde heyecanlı ve gergin oluyorlar. İlk nakillerde yerleşemeyen adaylar şimdi TEOG 2. nakil ve yerleştirme işlemlerini yapmaya başladı.

TEOG 2. NAKİL BAŞVURULARI BAŞLADI
Birinci nakil işlemleri sonuçlarına göre açıkta kalan yerleştirilemeyen öğrenciler için ikinci teog yerleştirme süreci başladı. Başvurular devam ederken TEOG 2. yerleştirme başşvurları 26 Ağustos Cuma günü son bulacak. Teog nakil başvurularının geçerli sayılabilmesi için tercih listesinin herhangi bir ortaokulda onaylatılması gerektiğini unutmayınız. 

İkinci nakil için boş kontenjanlara bakmak ve tercih yapmak için aşağıda ki bağlantıdan tercih listenizi oluşturabilirsiniz. Açık lise öğrencileri 5-8 Eylül tarihleri arasında geçiş hakkına sahip olacaklar. 

Yerleştirilemeyen öğrenciler 2016 Teog 2. yerleştirme için boş kontenjanları aşağıda ki bağlantıdan inceleyebilirler..




2016 TEOG 2. Nakil Boş Kontenjanlar Reviewed by Unknown on 16:12 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.