tv-haberleri

Emre Aydın Kiminle Evlendi, Eşi Eda Köksal Kimdir Kaç Yaşında

Emre Aydın Kiminle Evlendi, Eşi Eda Köksal Kimdir Kaç Yaşında
Rock müziğin en başarılı isimlerinden birisi olan Emre Aydın uzun süredir birlikte olduğu iç mimar olan nişanlısı Eda Köksal ile evlendi. Sevenleri ise Emre Aydın kiminle evlendi eşinin adı nedir kaç yaşında gibi soruları merak ettiler. Bizde sizlere bu haberimizde Eda Köksal kimdir kaç yaşında gibi soruların yanıtlarını vereceğiz. Emre Aydın ve Eda Köksal Ordu'da yapılan harika bir nikah töreni ile hayatlarını birleştirdiler. Daha sonra ise Emre Aydın'ın memleketi olan Antalya'da aynı şekilde bir düğün ve onunda ardından ise İstanbul'da arkadaşları için bir tören yapacaklar.

Uzun Süredir Beraberlerdi 
Emre Aydın evini dekore ettirmek istediği sırada iç mimar olan Eda Köksal ile çalışır. Ev dekorasyonu için gelen Eda Köksal ile Emre Aydın arasında bir ilişki başlar daha sonra aralarında ki ciddiyete biner ve bir dönem sonra nişanlanırlar. Şimdi ise iki isim hayatlarını birleştirerek evlendiler.

Klibinde ve Filminde de Oynadı 
Uzun süredir nişanlı olan çift birlikte projelerde de rol aldılar. Emre Aydın'ın son klibi olan ''Buralar Yalan'' klibinde ve kendisinin yazdığı yönettiği ''Cinni:Uyanış'' adlı filmde eşi Eda Köksal rol aldı. Yaklaşık 2 yıl önce başlayan ilişki bugün itibariyle evlilik ile sonlandı.

Emre Aydın'ın Eşi Eda Köksal Kimdir ? 
Aslen Ordu'lu olan başarılı iç mimar Eda Köksal 32 yaşındadır. Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık bölümünden mezun olmuştur. İtalya'da yüksek lisans yaparak ülkemizde çalışmaya devam etmiştir. Dekore etmek için gittiği ünlü sanatçı Emre Aydın ile aşk yaşamaya başlamış ve daha sonra da evlenmiştir. Köksal Mimarlık Ofisi'ni kuzeni Zeynep Köksal ile 2013 yılında kurmuştur.



Emre Aydın Kiminle Evlendi, Eşi Eda Köksal Kimdir Kaç Yaşında Reviewed by Unknown on 17:11 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.