tv-haberleri

Enes Ünal Kimdir , Enes Ünal Hollanda'da Hat-Trick Yaptı

Enes Ünal Kimdir , Enes Ünal Hollanda'da Hat-Trick Yaptı
Twente takımında forma giyen futbolcumuz Enes Ünal 2. Lig maçlarından biri olan Groningen karşılaşmasında peş peşe attığı 3 gol ile adından söz ettirdi. 23, 36, ve 39 dakikalarında hat-trick yapan Enes Ünal kimdir hangi takımda oynuyor tüm detaylar haberimizin devamında olacak. Hollanda liginde hat-trick yapan ilk türk futbolcu olarak tarihe geçti. Attığı gollerin güzelliği ve 16 dakika da 3 gol atması bir anda gözleri üzerine çekti. Maçın son golünü ise Enes Ünal'ın yerine giren diğer futbol atarak skoru 4-3 yaptı. Mücadeleye ilk 11 ile çıktı ve harika futbolu ile  göz doldurdu.

Enes Ünal Kimdir
9 yaşından beri futbola olan ilgisi ve yeteneği ile güzel işler başaran Enes Ünal Hollanda liginde hat-trick yapan ilk türk oalraktarihe adını yazdırdı. Bursa doğumlu olan 19 yaşında ki genç yeteneğimiz 48 maçta toplamda 62 gol attı. 5 Mayıs 2013 tarihinde Bursaspor ile 3 yıllık profosyonel sözleşmeye imza attı. Daha sonra ise Manchester City takımına transfer oldu ardında da son olarak Twente takımında forma giymektedir.

Doğum: 10 Mayıs 1997 (19 yaşında), BURSA Osmangazi, Türkiye
Boy:1,85
Kariyer başlangıç tarihi: 2006
Ebeveynleri: Mesut Ünal
Şu andaki takımları: Türkiye Millî Futbol Takımı (Forvet), FC Twente (Forvet)
Kardeşleri: Hasan Basri Ünal

Güzel futbolu ile dikkatleri üzerine çeken Enes Ünal'ı dünya lideri takımlar kendi kadrolarına katmak istediler. Daha Chelsea, Borussia Mönchengladbach, Juventus gibi takımlardan teklif aldı. 23 Temmuz 2016 tarihinden bu yana Twente takımında forma giymektedir.




Enes Ünal Kimdir , Enes Ünal Hollanda'da Hat-Trick Yaptı Reviewed by Unknown on 20:01 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.