tv-haberleri

Rüzgarın Kalbi Rüzgar Kimdir? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler

Rüzgarın Kalbi Rüzgar Kimdir? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler
Filmevi yapımcılığında bu yaz ekranlara merhaba diyen dizilerden birisi olan Rüzgarın Kalbi adlı dizide Rüzgar rolüne can veren Burak Serdar Şanal kimdir merak edildi. Yakışıklı ve yetenekli oyuncu dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ekran başındakiler ise Rüzgarın Kalbi dizisinde ki Rüzgar kimdir gerçek adı nedir ve oynadığı diziler hangileri gibi sorulara cevap aradılar. Dizinin senaristliğini Özge Efendioğlu, yönetmenliğini ise Filiz Gülmez Pakman üstleriyor. Birbirinden yetenekli ve genç oyunculara usta isimlerde eşlik ediyor.

Dizide zengin bir ailenin oğlunu canlandırmaktadır. Bu yakışıklı ve romantik adam çok sevdiği ve evlenmek üzere olduğu sevgilisini talihsiz bir trafik kazasında kaybeder. Bunun ardından duygusal yönden büyük bir boşluğa düzen Rüzgar cenazeden sonra hiç kimseyle konuşmayan iletişim kurmyan çevresindekiler tarafından ''Yaban'' olarak adlandırılan bir insana dönüşür. Zeynep ile tanışan Rüzgar bir anda hayata tutunmaya başlar.

Rüzgarın Kalbi Rüzgar ( Burak Serdar ) Kimdir? 
28 Ağustos 1988 İstanbul doğumlu olan başarılı ve yakışıklı oyuncu Burak Serdar Şanal eğitimini Maltepe Üniversitesi Drama bölümünde tamamlamıştır. 2008 yılında Küçük Kadınlar adlı dizi ile adını duyurmayı başarmıştır. Kızlar ve Anneleri adlı yarışma programında sunuculuk yaparak bu dalda da başarısını ispat etmiştir. bir çok yapımda rol alan Burak Serdar son olarak Rüzgarın Kalbi dizisinde Rüzgar adlı baş rolü canlandırmaktadır.

Oynadığı Diziler ve Yapımlar 
Kızlar ve Anneleri - 2015 ( Sunucu )
Arka Sokaklar - 2014
Yeşil Deniz - 2014
Dinle Sevgili - 2011
Avrupa Avrupa - 2011
Bahar Dalları - 2008
Küçük Kadınlar - 2008



Rüzgarın Kalbi Rüzgar Kimdir? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler Reviewed by Unknown on 21:01 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.