tv-haberleri

İçerde Dizisi Oyuncuları ve Konusu, Ne Zaman Başlayacak

İçerde Dizisi Oyuncuları ve Konusu, Ne Zaman Başlayacak
Yeni sezonun dizi haberleri gelemeye devam ederken Show Tv ekranlarında çok iddialı bir dizi başlıyor. İçerde adlı dizinin hem oyuncu kadrosu hemde konusu seyirciyi ekranlara kilitleyecek. Bizde sizlere İçerde dizisi oyuncuları ve konusu gibi detayları vereceğiz. Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli gibi başarılı iki oyuncu baş rolleri paylaşıyorlar. Bu iki yakışıklı isme eşlik edecek olan güzel kadın oyuncu kim olacak merak ediliyor. İçerde 1. Bölüm ile tüm detaylar belli olacak ve izlenme oranlarının da yüksek olacağı tahmin ediliyor.

İçerde Dizisi Ne Zaman Başlayacak ? 
Show Tv ekranlarının yepyeni dizisi olan İçeride dizisi büyük oyuncu kadrosu ve etkileyici konusu ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan iddialı dizilerden biri oldu. Yen,i sezonda başlayacak olan İçerde dizisi ne zaman başlayacak sorusunun yanıtını merak edeneler okurlarımız için belirtelim. İçeride dizisi ilk bölümü ile Eylül ayında Show Tv ekranlarında seyircisi ile buluşacak.

İçerde Dizisi Konusu 
Ay Yapım imzalı dizide iki kardeşin birbirlerini bulma hikayesi anlatılacak. Birbiri ile yer yer anlaşamayan ama bazen de büyük bir merhamet duygusu ile büyüyen iki kardeşin hayat hikayesi ve başlarından geçen olaylar anlatılacak. Aras Bulut İynemli ve Çağatay Ulusoy'un yeni dizide bir araya gelmeleri hayranlarını sevindirdi.

İçerde Dizisi Oyuncuları 
Baş roller her zaman ki gibi büyük ilgi topluyor. Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli dizide baş rolleri paylaşan etkili isimler olurken onlara usta isimler de eşlik ediyor. Büyük oyuncu kadrosu ile ve etkileyici konusu ile İçerde dizisi çok yakında ekranlara merhaba diyecek.

Çağatay Ulusoy
Aras Bulut İynemli
Çetin Tekindor
Bensu Soral
Damla Colbay
Mustafa Uğurlu
Rıza Kocaoğlu
Nihal Koldaş
Yıldıray Şahinler
Gözde Kansu



İçerde Dizisi Oyuncuları ve Konusu, Ne Zaman Başlayacak Reviewed by Unknown on 13:06 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.