tv-haberleri

Acun Ilıcalı'nın Damadı Efe Ceyhun Kimdir

Acun Ilıcalı'nın Kızı Banu Ilıcalı Dünya Evine Girdi
Başarılı iş adamı Acun Ilıcalı'nın büyük kızı dün Efe Ceyhun ile dünya evine girdi. Acun Ilıcalı'nın ilk evliliğinden olan Banu Ilıcalı'nın düğününe babasının daha sonra evlenip boşandığı Zeynep Ilıcalı ve şimdiki sevgilisi Şeyma Subaşı da düğünde yer aldı. Düğüne spor ve ünlü camiasından bir çok isim yer aldı. Peki Acun Ilıcalı'nın büyük kızı Banu Ilıcalı ile evlenen Efe Ceyhun kimdir, kaç yaşında ve daha fazlası haberimizin detayında yer almaktadır.

Efe Ceyhun Kimdir
Dün akşam Swiss Otel'de dünya evine giren Banu Ilıcalı'nın düğününe bir çok ünlü isim katıldı. Düğünden sonra en çok konuşulan isim ise Acun Ilıcalı'nın damadı Efe Ceyhun oldu. Banu Ilıcalı ile üniversitede tanışıp aşklarını evlilikle taçlandırmak istediler ve dün akşam sürpriz bir şekilde dünya evine girdiler. Acun Ilıcalı'nın damadı Efe Ceyhun hakkında pek fazla bilgi bulunmamaktadır.

Acun Ilıcalı'nın ilk evliliği olan Seda Başbuğ'dan olan büyük kızı Banu Ilıcalı ekran önünde pek yer almıyor. Ancak Acun Ilıcalı, Türkiye'nin en çok konuştuğu isimlerden birisi ve gizemli damadı çok merak ediliyor.

Gözlerden uzak kızı ile birlikte bir hayat süren Seda Başbuğ çok merak ediliyor. Acun Ilıcalı'nın ilk eşi kimdir soruları soruluyor. Banu Ilıcalı'nın annesi Seda Başbuğ fotoğraftaki kırmızı elbiseli kadın.

Acun Ilıcalı Kimdir
29 Mayıs 1969 Edirne doğumludur. Televizyonculuğa Show Tv'de sunuculuk ile başlayan Ilıcalı Acun Firar'danın yapımcılığını ve sunuculuğunu yapmıştır. 2004 yılında Acun Medya'yı kurdu ve Fear Factor programının hem sunuculuğunu hem yapımcılığını yaptı. Daha sonra Varmısın Yokmusun programı ile Türkiye'nin gönlünde taht kurdu. 2014 yılında Tv8 kanalını aldı, yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı bütün programları kanalına taşıdı.




Acun Ilıcalı'nın Damadı Efe Ceyhun Kimdir Reviewed by Unknown on 11:16 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.