tv-haberleri

Kısmetse Olur 26 Eylül Kim Elendi, Tolga Kulakçı Diskalifiye Edildi Mi

Kısmetse Olur Tolga Elendi Mi?
Kanal D'nin sevilen programı Kısmetse Olur'da bugün büyük şok yaşanıyor. Sevilen program olaylar ile gündeme gelmeye devam ediyor. Geçen sezonun en çok konuşulan programı bu sezonda çok konuşulacak. Seda Akgül'ün sunumu ile gerçekleşen programın bugün ki yani 26 Eylül 2016 fragmanı yayınlandı. 237. Bölüm fragmanı olarak yayınlanan Kısmetse Olur'da büyük şok yaşanıyor. Sevilen programda bir damat adayı bugün diskalifiye oluyor. Gece kulübünde bir bayan ile sarmaş dolaş fotoğrafları yayınlanan damat adayı yapım gereği diskalifiye edildi.

Geçen sezonda bu şekilde bir sürü olay olmuş ancak yarışmacılar sadece uyarı almıştı. Fragmanda damat adayının diskalifiye edilmesi ise iki evde de şok etkisi yarattı. Peki diskalifiye edilen damat adayı kim hangi damat adayı bu olaydan dolayı eve veda etti.

Kısmetse Olur Bugün Kim Diskalifiye Oldu ? 
Birazdan belli olacak..

Görüntülerdeki Damat Adayı Tolga Kulakçı Mı?
Sevilen programda Tolga Kulakçı'nın diskalifiye edildiği konuşuluyor. Geçen sezon bir çok yarışmacının aynı şekilde görüntüleri çıktığı halde neden diskalifiye edilmeyip bugün Tolga Kulakçı'nın diskalifiye edildiği ise büyük merak konusu oldu. Gamze ile bir aşka yelken açmaya başlayıp bu olaydan sonra Gamze ile arasında olanlarında bittiği ve sevilen yarışmacı Tolga'nın diskalifiye edildiği konuşuluyor. Bugün ki bölümden sonra Tolga Kulakçı'nın elenip elenmeyeceği ve eğer o değil ise kimin eleneceği netleşecek ve sitemizde güncellenecektir.

Tolga Kulakçı Kimdir?
1989 doğumlu olan yakışıklı yarışmacı mankenlik ve modellik yapıyor. İstanbul'da yaşayan damat adayı aynalar ile çok barışık ve kendine yakışan bir gelin adayı istiyor.

Adı Tolga Kulakçı
Yaş : 27
Boyu : 1.76
Kilosu : 80
Mesleği : Manken 





Kısmetse Olur 26 Eylül Kim Elendi, Tolga Kulakçı Diskalifiye Edildi Mi Reviewed by Unknown on 11:47 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.