tv-haberleri

Beni Affet Onur (Saim Karakale) Kimdir, Oynadığı Diziler

Beni Affet Onur Kimdir 
1012 bölümü ile sezona veda eden Beni Affet yeni sezona bomba gibi girecek. Başrollerini Şeyma Korkmaz, Murat Danacı, Gaye Turgut Evin ve Mert Altınışık'ın oynadığı diziden Mert Altınışık diziye veda etti. Mert Altınışık 1012 bölümde ölerek diziden ayrıldı. Sevilen dizide Mehmet Kemal Kozan rolünü canladıran yakışıklı oyuncunun diziden ayrılması dizinin hayran kitlesini şoka uğrattı. Yeni sezonda yer almayacak Mert Altınışık'ın yerine Onur karakteri ile Saim Karakale dahil oldu. Dizi 19 Eylül Pazartesi yeni sezona merhaba diyecek. Beni Affet Onur kimdir, gerçek adı ne, oynadığı diziler, hangi dizilerde oynadı, kaç yaşında, nereli sorularının cevabı haberimizin detayında yer almaktadır. 

Dizide Bahar ve Kemal aşkı efsane olmuştu. Birbirlerini ölürcesine seven aşıklardan birinin ölmesi dizinin gidişatını nasıl değiştirecek merak konusu oldu. Başrolü canlandıran Kemal karakterinin ölmesi dizinin sevenleri tarafından tepki görmesini sağladı. Sezonlardır sevilerek izlenen ve hergün reytinglerde en üstlerde olan dizinin izlenmeyeceğini ve biteceğini düşündürdü. 

Diziye Onur karakteri ile dahil olan Saim Karakale, dizide Bahar'a aşık genç rolünü canladıracak. Kemal'in ölümünden sonra Bahar'ın yeniden aşık olup olmayacağı Onur'un aşkına karşılık verip vermeyeceği merak konusu oldu. Bahar'ın Kemal'e olan ölümsüz aşkından sonra Onur karakterine aşık olması izleyici tarafından nasıl tepki görecek merak konusu oldu. 

Saim Karakale Kimdir
18 Kasım 1986 İstanbul doğumludur. 2001'de Sainte Pulcherie Lisesi'ne girdi. 2007'de Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Ana Sanat Dalı'na girdikten sonra, 2012 yılında, DOT T iyatrosunda çalışmaya başladı.Yakışıklı oyuncu ilk oyunculuk deneyimini 2011 yılında Karadedeler Olayı sinema filmi ile yaptı. Daha sonra başrollerini Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'nın oynadığı Medcezir dizisinde Tan karakterini canlandırdı. Özcan Deniz'in yazıp yönettiği ve başrolünü oynadığı Su ve Ateş filminde Kemal karakterini canlandırdı. Beni Affet dizisinin yeni sezonunda Onur karakterine hayat verecek. 

Saim Karakale Oynadığı Diziler ve Filmler 
Beni Affet - Onur 
Su ve Ateş - Kemal
Medcezir - Tan 
Karadedeler Olayı





Beni Affet Onur (Saim Karakale) Kimdir, Oynadığı Diziler Reviewed by Unknown on 13:48 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.