tv-haberleri

23 Ekim Beşiktaş Antalyaspor Maçı Kaç Kaç Bitti

Beşiktaş Antalyaspor Maçı Kaç Kaç Bitti
Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasındaki Beşiktaş-Antalyaspor 23 Ekim Pazar akşamı saat 19:00 da başlayacak. Gözler başlama düdüğüne çevrildi futbolseverler maç kaç kaç bitti ve maç sonucu ne oldu gibi detayları merak ettiler. Beşiktaş Antalyaspor maçı kaç kaç bitecek hep birlikte göreceğiz. Hakem Barış Şimşek karşılaşmayı yönetecek ve Vodafone Arena'da kıyasıya rekabet başlayacak. Lig Tv üzerinden şifreli olarak yayınlanacak olan maçı şifresiz olarak izlemek isteyen vatandaşlarımız maçı şifresiz olarak nasıl izleyebileceklerini aramaya başladılar. Peki Beşiktaş Antalyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar.
BEŞİKTAŞ 3 - 0  ANTALYASPOR
Tarih: 23.10.2016
Saat : 19:00
Stat: Vodafone Arena 
Hakem: Barış Şimşek
Kanal : Lig TV
Goller:
Dk 45+3 Aboubakar
Dk 72 Talisca
Dk 90 Talisca

41. kez karşı karşıya gelen Beşiktaş ile Antalyaspor bu akşam yine büyük mücadele ile karşı karşıyalar. Geçmiş 28 maçı Beşiktaş kazanırken 4 maçı da Antalyaspor kazanmış. 8 maç ise beraberlik ile sonuçlanmış. 

Vincent Aboubakar’ın Napoli maçında ki muhteşem performansı üzerine konuşan teknik adam Şenol Güneş bu maçta da kendisine güvendiğini ve güzel bir iş ortaya çıkarmasını beklediğini dile getirdi ve şu sözlerle konuşmasına devam etti ; “Napoli’de attığın gollerle şanssızlığını üzerinden attın. Şimdi sıra gollerine devam edip başarılarına devam etmekte... Sana bu konuda inancımız tam” dedi.

Muhtemel 11'ler
Beşiktaş: Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Caner, Atiba-Tolgay, Quaresma, Talisca, Olcay, Aboubakar
Antalyaspor: Fornezzi, Celustka, Diego Angelo, Motta, Sakıp Aytaç, Makoun, Yekta Kurtuluş, Zeki Yıldırım, Charles, Deniz Kadah, Eto'o



23 Ekim Beşiktaş Antalyaspor Maçı Kaç Kaç Bitti Reviewed by Unknown on 18:30 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.