tv-haberleri

Umuda Kelepçe Vurulmaz Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Umuda Kelepçe Vurulmaz Dizisi Oyuncuları ve Konusu
Yeni dizilerden bir tanesi olan Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisi Fox tv ekranlarında yakında başlıyor. Dizi seven izleyiciler ise Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisi oyuncuları ve konusu nedir gibi soruların yanıtlarını merak ettiler. Birbirinden iddialı oyuncu kadrosu ve etkili konusu ile ilk bölümü yakında Fox ekranlarında olacak. Begüm Birgören, Özge Özder, Mert Yazıcıoğlu, Ufuk Bayraktar gibi usta isimler dizide rol alacak. 1. bölümü ne zaman yayınlanacak merakla beklenen dizinin büyük ses getireceği ön görülüyor. Yeni sezon dizilerinden biri olan ve reytingleri merak edilen dizi yakında başlıyor.

Konusu 
Farklı hayatlar yaşayan ve hayalleri olan ama çeşitli sebepler ile hüküm giymiş olan bir grup gencin başından geçenler anlatılıyor. Aralarında hırslı ve hayata karşı savaş veren büyük idealleri olan gençler de bulunuyor. Genç yaşta hüküm giymiş olan bu gençlerin bakış açıları ve başlarından geçen olayların etkileri anlatılıyor.

Oyuncuları 
Başrollerinde Begüm Birgören, Özde Özder, Mert Yazıcıoğlu, Burak Dakak ve Serdar Orçin’in yer alıyor. İnci karakterinde ki Begüm Birgören ise hem güzelliği ile hemde oyunculuğu ile dikkat çeken isim oluyor. Yönetmen koltuğunda oturan isim Cemal Şan olurken senaryoyu kaleme alan isim ise Yekta Totun oluyor.

UMUDA KELEPÇE VURULMAZ DİZİSİ FRAGMANI 




Umuda Kelepçe Vurulmaz Dizisi Oyuncuları ve Konusu Reviewed by Unknown on 20:08 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.