tv-haberleri

Birce Akalay Nasıl Kilo Verdi ? Hangi Yöntem İle 10 Kilo Verdi

Birce Akalay Nasıl Kilo Verdi ? Hangi Yöntem İle 10 Kilo Verdi
Oyunculuğu ve güzelliği ile dikkat çeken başarılı isim Birce Akalay nasıl kilo verdi hangi yöntemi kullanarak 10 kilo verdi tüm bayanlar tarafından merak edilen konulardan biri oldu. 1.5 ayda tam 10 kilo veren oyuncunun yeni bir dizi hazırlığında olduğu dizi için kilo verdiği öğrenildi. Yeni dizisi için zor bir dönemden geçtiğini fakat ortaya çıkan işten çok memnun kaldıklarını dile getirirken kilo vermiş görüntüsüyle dikkatleri üzerine çekti. Bir çok ünlü ismin kilo verme yöntemleri insanlara ışık tutar yönde olduğu için zayıflamak isteyenler bu kişilerin yöntemlerini denemek ve öğrenmek istiyorlar.

Birce Akalay 1.5 Ayda 10 Kilo Verdi
Yeni dizisi olan Hayat Bazen Tatlıdır ekranlarda yerini almaya başladıktan sonra fit vücudu ile dikkat çeken Birce Akalay nasıl kilo verdi merak konusu oldu. Kendisine bu konu sorulduğunda ise şu cevabı verdi ; "Küçük Ağa dizisi bittikten sonra 1,5 yılda sağlıklı beslenerek 10 kilo verdim" diyerek sırrını açıkladı. Beslenmesine ve sporuna dikkat ettiği için pekte zorlanmadığını dile getirdi.

Birce Akalay Kimdir ?
Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro bölümünde lise eğitimini tamamladı (2003). Aynı yıl girdiği İstanbul Üniversitesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümündeki eğitimini tamamlamadı fakat Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümünden mezun oldu.

2004 Türkiye Güzellik yarışmasında üçüncü olduktan sonra Avrupa Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etti ve yarı finale çıktı. 2004-2007 yılları arasında Star TV ve TV8'de spor spikerliğinin yanı sıra Şampiyonlar Ligi Özel ve 8. Etap gibi programları da hazırlayıp sunmuştur. 2007 yapımı olan Kader ve yine 2007 yapımı Senin Uğruna dizisinde baş karakterleri canlandırmıştır.


BİRCE AKALAY 10 KİLO VERMİŞ SON HALİ 



Birce Akalay Nasıl Kilo Verdi ? Hangi Yöntem İle 10 Kilo Verdi Reviewed by Unknown on 01:50 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.