tv-haberleri

Cem Arslan'ı Bıçaklayan Müge Arcan Kimdir?

Cem Arslan'ı Bıçaklayan Müge Arcan Kimdir?
Ünlü radyocu Cem Arslan'ı bıçaklayan şahıs yakalandı. Best Fm'de sunuculuk yapan sevilen ve takip edilen radyocu iş çıkışında Müge Arcan tarafından bıçaklandı. Sevenleri ise Cem Arslan'ı kim bıçakladı ve niye bıçakladı gibi soruların yanıtlarını merak ettiler. Bıçaklama olayı Gümüşsuyu İnönü caddesi üzerinde saat 20:00 sularında gerçekleştirildi. Cem Arslan'ı bıçaklayan kadın iş çıkışında sunucuyu beklemiş ve sırtından bıçaklamıştır. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen sevilen radyo sunucusu olay ile ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Müge Arcan olaylara yabancı olmayan daha öncede böyle bir olaya kalkışmış olduğu ortaya çıktı.

Müge Arcan Kimdir? 
Cem Arslan'ı bıçaklayan isim daha önce 2008 yılında yine benzer bir olaya yeltenen isim olduğu ortaya çıktı. Best Fm binası önünde 2008 yılında çantasında kocaman bir ekmek bıçağı ile yakalanmıştı.

2008 Yılında Benzer Bir Olay Daha Yaşanmıştı 
Bu gün yaşanan talihsiz olayın benzeri yine aynı kişi tarafından Cem Arslan'a yapılacaktı. Müge Arcan isimli kadın o tarihte sunucunun yolunu kesmişti. Olayı Cem Arslan şu sözleri ile anlatmıştı ;
“O gün radyonun genel müdürüyle bir görüşmeye gitmek için binadan çıktık. Kapının önünde adını çok sonra öğrendiğim o kadını gördüm. Bana ‘Cem’ diye seslendi, yadırgamadım. Radyoya çok fazla hayranımız gelir, hatta bize hediyeler getirir, kekler-börekler pişirirler. Onlardan bir olduğunu düşünüp, ona doğru yöneldim. Elini uzattı. Tokalaşmak için elimi uzattığımda korkunç çığlıklar atmaya başladı.

Cem Arslan'ın Sağık Durumu Nedir ? 
Sevenleri bü üzücü olaydan sonra Cem Arslan'ın sağlık durumu nasıl iyi mi ve neresinden bıçaklandı gibi sorular ile sunucunun sağlığı konusunda endişe yaşadılar. Edinilen bilgilere göre sırtından bıçaklanan Cem Arslan'ın sağlık durumu oldukça iyi.



Cem Arslan'ı Bıçaklayan Kadın ; MÜGE ARCAN 


Cem Arslan'ı Bıçaklayan Müge Arcan Kimdir? Reviewed by Unknown on 01:45 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.