tv-haberleri

Ünlü İşadamı Hasan Bat Öldürüldü

Ünlü İşadamı Hasan Bat Öldürüldü 
İstanbul'da ikamet eden Hasan Bat fabrikasının önünde tinerciler tarafından bıçaklı saldırıya uğrayarak öldürüldü. Hasan Bat kimdir neden öldürüldü ve kim öldürdü gibi sorular yanıtlarını ararken bizde sizlere gelen bilgilere göre detayları vereceğiz. Tinercilerin gerçekleştirmiş olduğu bıçaklı saldırıda Hasan Bat hayatını kaybederken oğlu da yaralandı. Kuleli Terazi Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin sahibi Hasan Bat (55), Eminönü'nde bulunan Tahtakale Mahallesi Kantarcılar Sokak üzerinde bulunan kendi fabrikasının önünde bıçaklanarak öldürüldü.

İş Adamı Hasan Bat Neden Öldürüldü ?
Hasan Bat Kantarcılar sokak üzerinde bulunan fabrikası önünde bulunan ve alkollü madde kullanan bir grup tinerciyi uyardı. Tinerciler ve Hasan Bat arasında tartışma çıktı ve yerini kavgaya bıraktı. Aralarından bir tanesi bıçağını çıkararak iş adamını kalbinden bıçakladı ve olay yerinde iş adamı hayatını kaybetti. Oğlu ise bu kavgadan yaralı olarak kurtuldu.

Bıçak Darbeleri Kalbine İsabet Etti 
Çıkan tartışmaya dahil olan Onur Bat olayın ardından bir süreliğine uzaklaşan ve daha sonra ise ellerinde bıçaklar ile dönen tinerciler tarafından 7 yerinde bıçaklanarak yaralandı. Onur Bat'ın babası olan ünlü iş adamı Hasan Bat ise kalbine isabet eden bıçak darbesi ile öldürüldü.





Ünlü İşadamı Hasan Bat Öldürüldü Reviewed by Unknown on 02:31 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.