tv-haberleri

Cesur ve Güzel Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Cesur ve Güzel Dizisi Oyuncuları ve Konusu 
Merakla beklenen bu sezonun dizilerinden birisi olan Cesur ve Güzel dizisinin çekimleri hızla devam ediyor. Star Tv ekranlarının iddialı dizilerinden birisi olan ve şimdiden ilk bölümü beklenen Cesur ve Güzel dizisinin oyuncuları ve konusu hakkında detaylar haberimizin devamında. Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün baş rollerde yer alacaklar. Dizinin yapımcılığını Ay Yapım üstlenirken yönetmenliğini ise Ali Bilgin üstleniyor diziyi kaleme alan isim ise Ece Yörenç oldu. Oyuncu kadrosu ile de büyük ses getirecek olan dizide usta ve başarılı isimler rol alıyor.

Cesur ve Güzel Dizisi Konusu 
Süphan ile Cesur'un tanışma hikayesi konu ediliyor. İstanbul'dan kasabaya yerleşen Cesur (Kıvanç Tatlıtuğ) isimli genç ve yakışıklı adam kasabaya geldiğinde toprak zengini bir ailenin kızı olan Süphan (Tuba Büyüküstün)ile tanışır. Cesur kasabaya ayak basar basmaz tüm dikkatleri üzerine çeker. Bu iki isim arasında büyük bir aşk başlar fakat iki yeni aşığın bilmedikleri ve hesaba katmadıkları bir şey vardır. Aileler daha önceden tanışıyor ve ezeli düşmanlardır.

Cesur ve Güzel Dizisi Oyuncuları
Ekim ayında Star Tv ekranlarında iddialı bir giriş yaparak ilk bölüm ile ekranlara gelmesi beklenen Cesur ve Güzel dizisinin bilindiği üzere baş rollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün yer alıyor. Fakat bu iki isme eşlik eden usta ve genç isimlerde yer alıyor. İşte Cesur ve Güzel dizisi oyuncu kadrosu;

Cesur ( Kıvanç Tatlıtuğ )
Süphan ( Tuba Büyüküstün )
Erkan Avcı
Sezin Akbaşoğulları
Tamer Levent
Serkan Altunorak
Nihan Büyükağaç
Fırat Altunmeşe



Cesur ve Güzel Dizisi Oyuncuları ve Konusu Reviewed by Unknown on 00:17 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.