tv-haberleri

ByLock Nedir? ByLock Programı Ne İşe Yarıyor

ByLock Nedir? ByLock Programı Ne İşe Yarıyor
FETÖ terör örgütüne mensup kişilerin kullandığı iddia edilen ByLock programı nedir nasıl kullanılır ve ne işe yarar gibi sorular herkes tarafından merak edildi. Operasyonlar süresince terör örgütü mensubu polislerin bu uygulama üzerinden şifreli mesajlaştıkları iddia edildi. Akıllı telefon uygulaması olan ve son günlerde adını sıkça duyduğumuz bu program hakkın merak edilenleri sizler için bir araya getirdik. Reuters'a konuşan üst düzey bir Türk yetkili, “ByLock verileri, onların ağını, en azından bir kısmını, haritalandırma olanağı sağladı. Söyleyebileceğim şu ki ByLock aracılığıyla kimliği belirlenen çok sayıda insan, darbe teşebbüsünde doğrudan yer aldı” dedi.

ByLock Nedir?
Bir akıllı telefon uygulaması olan ByLock aslında diğer mesajlaşma programları ile aynıdır. Fakat onu farklı kılan en büyük özelliği ise şifreli ve kriptolu mesajlaşma sağlamasıdır. ByLock üzerinden şifreli ve kriptolu bir şekilde mesaj atılıyor.

ByLock Programı Nereden İndirilir 
Şifreli mesajlaşmayı sağlayan ve oldukça güvenli olduğu söylenen programı indirmek isteyen kullanıcılar Google Play veya AppStore gibi yerlerde programı aradılar. Fakat henüz bu program iki yerde de bulunmuyor ve indirilmiyor.



ByLock Nedir? ByLock Programı Ne İşe Yarıyor Reviewed by Unknown on 00:36 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.