tv-haberleri

Kemal Unakıtan Neden Öldü ? Kaç Yaşında Öldü

Kemal Unakıtan Neden Öldü ? Kaç Yaşında Öldü
Uzun süredir sağlık sorunları yaşayan Kemal Unakıtan bu sabah hayata gözlerini yumdu. Sevenleri ise bu üzücü haberden sonra Kemal Unakıtan neden öldü ve kaç yaşında öldü gibi soruları üzüntü içinde merak ettiler.Yıllardır kalbi ve böbreği ile ilgili sağlık sorunları yaşıyordu gittiği Amerika'da ameliyatlar geçirmişti. Maliye bakanı olarak hükümette görev alan Kemal Unakıtan Akdeniz Üniversitesi'nde böbrek nakli olmuştu. Bu üzücü haber hem siyaset gündemine hemde vatandaşın gündemine kara haber olarak düştü.

Kemal Unakıtan Neden Öldü ?
Böbrek ve  kalp sorunları nedeni ile bir süredir gerek ülkemizde gerek yurt dışında tedavi görüyordu. Akdeniz Üniversitesi'nde böbrek nakli olmuş ve Amerika'da ise by-pass ameliyatı olmuştu. Ancak tüm bu uğraşlar Kemal Unakıtan'ı hayatta tutmaya yetmedi.

Kemal Unakıtan Kaç Yaşında Öldü ? 
58, 59 ve 60. hükümetlerde maliye bakanı olarak görev alan Kemal Unakıtan 70 yaşında vefat etmiştir.

Kemal Unakıtan Kimdir ? 
Bu sabah hayata gözlerini yuman maliye bakanı Kemal Unakıtan 1946 yılında Edirne'inin Süloğlu ilçesine bağlı Domurcalı köyünde dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise tahsilini Edirne'de tamamladı. 1968 yılında Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)'nden mezun oldu.Kemal Unakıtan. Adalet ve Kalkınma Partisi Eskişehir milletvekillerindendir; 58. Hükümet, 59. Hükümet ve 60. Hükümet'te Maliye Bakanlığı yapmıştır.



Kemal Unakıtan Neden Öldü ? Kaç Yaşında Öldü Reviewed by Unknown on 10:05 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.