tv-haberleri

İntikam Vakti Dizisi Oyuncuları ve Konusu Tv8

İntikam Vakti Dizisi Oyuncuları ve Konusu Tv8 
Tv8 ekrnarının yeni dizisi İntikam Vakti 1. Bölüm ile bugün başladı. Büyük bir seyirci kitlesi tarafından merakla beklenen dizinin oyuncuları ve konusu ise merak konusu oldu. 24 Ekim Pazartesi ilk bölümü ile başlayan yeni dizi hafta içi her gün saat 16:00'da Tv8 ekranlarında seyirci ile buluşacak. Emmy ödüllü dizi olan İntikam Vakti dizisi büyük rağbet gören ve dünya genelinde beğenilmiş dizilerden bir tanesidir. Türk halkı böyle Brezilya dizilerine büyük ilgi göstermektedir. Geçmişten bugüne bir çok dizi akıllara kazınmıştır.

İntikam Vakti Dizisi Konusu 
İki küçük kız kardeş olan İnez ve Maria aileleri ile birlikte gittikleri piknikte nehrin kenarında oynarken kavga etmeye başlarlar. Bu sırada ikisi birden nehre düşer ve babaları onları kurtarmak için bir anda suya atlar. İlk olarak İnez'i kurtarır ardından Maria'yı kurtarmaya çalışırken boğulur.

Maria suyun diğer tarafından çıkar ve ormanlık içinde koşmaya başlar. Yaşadığı korku nedeniyle hiç bir şey hatırlamayan küçük Maria'yı daha önce çocuklarını kaybetmiş olan bir aile bulur ve onu arabalarında alıp götürürler.

İntikam Vakti Dizisi Oyuncuları
 Diana Chaves (Inez)

 Diogo Morgado (Joao Caldas Ribeiro)

Joana Santos (Maria)

İntikam Vakti Dizisi Oyuncuları ve Konusu Tv8 Reviewed by Unknown on 17:05 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.