tv-haberleri

Zuhal Olcay ve Mazlum Çimen Öpüşürken Görüntülendi

Zuhal Olcay ve Mazlum Çimen Aşkı Görüntülendi
Film festivali için Antalya'ya giden Zuhal Olcay ve Mazlum Çimen aşka geldi. Bir süre önce çıkan aralarında ki aşk dedikoduları bu fotoğraf ile kesinleşti. Öpüşürken ve sarılırken ki fotoğrafları kısa sürede ses getirdi. Mazlum Çimen ile Zuhal Olcay sevgili mi diye merak eden sevenleri artık her şeyden emin oldular. Antalya Film Festivalinden sonra kaldıkları otelde görüntülenen iki sanatçı işte böyle görüntülendiler. Zuhal Olcay daha önce 'Büyük konuşmayı sevmem ama evliliği düşünmüyorum. Belli bir yaştan sonra gerek yok. 3 kez evlendim. Bir daha evlilik düşünmüyorum' demişti.

Antalya'da Aşka Geldiler 
Film festivali için gittikleri Antalya'da konakladıkları otelde görüntülenen Mazlum Çimen ve Zuhal Olcay aşkı belgelenmiş oldu. Uzun süredir aralarında ki ilişkiyi yalanlayan ikili öpüşürken yakalandılar.


Zuhal Olcay Kimdir 
Zuhal Olcay (10 Ağustos 1957, Üsküdar, İstanbul), Türk oyuncu ve şarkıcı 59 yaşındadır. 1976'da Ankara Devlet Konservatuvarı yüksek bölümünü bitirdi. Aynı yıl sınıf arkadaşı Selçuk Yöntem ile evlendi. Bir sene Londra'da eğitim gördü. Üç yıl süren ilk evliliğinin ardından işadamı Zafer Olcay ile evlenen Zuhal Olcay, İzmir'e yerleşti ve İzmir Devlet Tiyatrosu’nda oyunculuğa başladı. 1981 yılında kızı Ceren dünyaya geldi.
1983'ten itibaren çeşitli televizyon yapımlarında rol aldı; ilk televizyon filmi olan Sönmüş Ocak'tan sonra Parmak Damgası adlı yapım ile tanındı. Film festivallerinde aldığı ödüller ününü arttırdı.

Mazlum Çimen Kimdir 
Mazlum Çimen (18 Haziran 1958, İstanbul), Türk besteci, keman sanatçısı, balet ve oyuncu 58 yaşındadır. Birçok film ve televizyon dizinin müziklerini yapmıştır. Halk müziği sanatçısı Nesimi Çimen'in oğludur ve Türk halk müziği ses sanatçısı Yasemin Göksu'nun eski eşidir.
İstanbul Devlet Konservatuarı'nda dört yıl keman eğitimi aldıktan sonra aynı okulun bale bölümüne geçti. Bu bölümden 1980-1981'de mezun oldu. Aynı yıl İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nde bale sanatçısı olarak görev aldı ve halen bale sanatçılığına devam etmektedir. Babası Nesimi Çimen gibi başarılı olmuştur.

Zuhal Olcay ve Mazlum Çimen Öpüşürken Görüntülendi Reviewed by Unknown on 17:19 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.