tv-haberleri

Kerimcan Durmaz Survivor 2017'de Yarışacak Mı?

Kerimcan Durmaz Survivor 2017'de Yarışacak Mı?
Sosyal medya fenomeni olan Kerimcan Durmaz bu sezon Survivor 2017'de yarışacak mı merak edilenler arasında yerini aldı. Yayınlandığı her sezonda izlenme rekorları kıran yarışma Survivor 2017 yakında başlıyor yarışmacıları şimdiden tahmin edilmeye başlandı. Kerimcan Durmaz bu yıl Survivor'a katılacak mı hep birlikte göreceğiz. Acun Ilıcalı tarafından gelen açıklamalarda büyük ses getirecek olan isimlerin ve sporcuların yarışmada olacağı belirtildi. Görüşmelerin devam ettiğini ama isim açıklamak için henüz erken olduğu konusunda bilgiler verdi.

Survivor 2017 Kerimcan Durmaz Olacak Mı? 
Acun Ilıcalı'nın geçtiğimiz günlerde Kerimcan Durmaz ile görüşme yapması ve kameralara yakalanması üzerine acaba Survivor toplantısı mı yapıldı gibi sorular akıllara takıldı. Kafamızda çok değerli isimler var görüşmelere de başladık ama şuan o isimleri açıklayamıyorum diyen Acun Kerimcan Durmaz hakkında net bir açıklama yapmadı.

KERİMCAN DURMAZ KİMDİR ? 
Sosyal medyadan ünlü olan ve paylaştıkları ile kısa sürede takipçilerini arttıran Kerimcan Durmaz 22 yaşındadır. Kerimcan Durmaz ne iş yapıyor mesleği nedir diye merak eden okurlarımız kendisinin DJ olduğunu öğrendiler. Sempatik videoları ve gösterişli bir hayat süren isim ünlüler dünyasından bir çok isim ile yakından arkadaşlık kurmuş durumda.

SURVİVOR 2017 YARIŞMACILARI 
 ECEM ÇIRPAN 

 ELVAN ABEYLEGESSE 

 GÖKHAN SAKİ 

 İDO TATLISES

 İLHAN MANSIZ

 KEREM BURSİN

 NİHAT ALTINKAYA

 NİHAT DOĞAN

TANER TOLGA TARLACI

Kerimcan Durmaz Survivor 2017'de Yarışacak Mı? Reviewed by Unknown on 00:28 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.