tv-haberleri

Survivor 2017 Yarışmacıları

Survivor 2017 Yarışmacıları
Tv8 ekranlarında yakında başlayacak olan Survivor 2017 için geri sayım başladı. Yarışmacıları kimler olacak sorusu ise merak edilen diğer konular arasında yerini aldı. Peki Survivor 2017 yarışmacıları kimler olacak ünlüler kadrosunda yer alacak yada gönüllüler kadrosunda yer alacak isimler kim merakla bekleniyor. Acun Ilıcalı tarafından herhangi bir açıklama gelemezken tahminler üzerine bir kaç isimden söz edilmeye başlandı. Görüşmelere devam eden Acun verdiği röportajlarda isimler hakkında bilgi veremediğini netleştiği takdirde açıklamalarda bulunacağını dile getirdi.

ACUN ILICALI İLK AÇIKLAMAYI YAPTI
Kendisine sorulan Survivor 2017 yarışmacıları kimler olacak isimler belli mi görüşmeler devam ediyor mu sorularına şu cavapları verdi "Kafamızda isimler var ve görüşmeye başladık. Çok değerli sporcu arkadaşlarımız aynı zamanda sanat dünyasından arkadaşlarımız var"

"Bu sene yine dünyada isim yapmış bazı sporcularımızdan isimler Survivor'da olacak. İyi bir sezon bizi bekliyor diye düşünüyorum. Ama tabi isim verebiliyor muyum? Veremiyorum..." Öte yandan yarışmada yer alacak bazı ünlü isimlerin de üzerinde durulmaya başlandı bile.

GÖZ6 EVİNDEN İKİ İSİM SURVİVOR'A KATILACAK
Bilindiği üzere Tv8 ekranlarında devam eden Göz6 yarışmasından bir kadın ve bir erkek direkt olarak Survivor 2017'ye katılma şansı elde edecek. Her hafta eleme oyunları ile mücadele eden iki takımdan birer isim yarışmaya katılacak. Erkekler evinde Ramazan, Bulut ve Erdi aday gösterilirken kızlar evinde ise Ecem, Berna ve Filiz aday gösteriliyor.

SURVİVOR 2017 YARIŞMACILARI 
 ECEM ÇIRPAN 

 ELVAN ABEYLEGESSE 

 GÖKHAN SAKİ 

 İDO TATLISES

 İLHAN MANSIZ

 KEREM BURSİN

 NİHAT ALTINKAYA

 NİHAT DOĞAN

TANER TOLGA TARLACI

Survivor 2017 Yarışmacıları Reviewed by Unknown on 23:11 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.