tv-haberleri

Kısmetse Olur Eylem Öz Kimdir, Kaç Yaşında

Kısmetse Olur Eylem Öz Kimdir, Kaç Yaşında
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve beğeni ile takip edilen Kısmetse Olur hem yarışmacıları ile hemde olayları ile gündemden düşmüyor. Kısmetse Olur Eylem Öz kimdir sorusu ve ne zaman katılacak sorusu merak konusu oldu. Sosyal medyada kendisi adına sayfalar oluşturulmaya bile başlandı. Eylem Öz kimdir kaç yaşında boyu ve kilosu gibi detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz. Yakında kızlar evine girmesi beklenen Eylem ile ilgili net bir tarih yok. Elenen yarışmacıların evden gitmesi üzerine yeni gelen isimlerde sosyal medyada daha önce bilinebiliyor. İşte o isimlerden birinin de Eylem Öz olduğu belirtildi.

Kısmetse Olur Eylem Öz Kimdir
Kesin bir bilgi olmamak ile beraber Kısmetse Olur evine yeni giriş yapacak olan Eylem Öz hakkında ki bilgiler merak edilmeye başlandı. Yarışmacı hakkında şuan için detaylı bilgiler bulunmuyor eğer eve girerse kendisini tanıtmaya başladığında merak edilenler burada güncel olarak yer alacaktır. Sosyal medyada bir anda popüler olmaya başlayan ismin eve ne zaman gireceği henüz belli değil. Aslen Bursa'lı olduğu fakat yarışmaya Adana'dan katıldığı özel hayatında ise muhasebeci olarak çalıştı gelen bilgiler arasında...

Adı : Eylem Öz
Yaşı : 22
Boyu : 1,78
Kilosu : 59
Doğum Yeri : Bursa

Eylem Öz Kısmetse Olur'a Ne Zaman Katılacak 
Sosyal medyada bir anda popüler olmaya başlayan ve Kısmetse Olur evine katılacağı yönünde bilgiler sızdırılan Eylem Öz hakkında kesin bir tarih belirtilmedi. Güzelliği ile bir anda yarışmanın takipçileri tarafından fark edilen ismin ne zaman yarışmaya dahil olacağı belli değil. Kısa sürede kendisi adına sayfalar bile açılmaya başlandı.


EYLEM ÖZ FOTOĞRAFLARI 




Kısmetse Olur Eylem Öz Kimdir, Kaç Yaşında Reviewed by Unknown on 16:18 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.