tv-haberleri

Ne Giysem Yakışır Sera Bölük Kimdir, Kaç Yaşında, Oynadığı Diziler

Ne Giysem Yakışır Sera Bölük Kimdir 
Tv8'in yeni sezon stil yarışması Ne Giysem Yakışır hafta içi hergün izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Jüri üyeliğini Cengiz Abazoğlu'nun yaptığı yarışmanın sunuculuğunu ise Ezgi Avcı yapıyor. 10 Kızın yarıştığı yarışmada her hafta biri veda ediyor ve yerine yeni bir yarışmacı geliyor. Geçen hafta Öykü Sheyki'nin veda ettiği yarışmaya bu hafta onun yerine Sera Bölük dahil oldu. Sera Bölük kimdir, kaç yaşında, nereli ve daha fazlası haberimizin detayında yer almaktadır.

Sera Bölük Kimdir?
1998 doğumlu olan güzel yarışmacı aslen Artvin'li ancak İstanbul'da yaşıyor ve yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Yarışmaya 3. hafta dahil olan Sera Bölük öğrenci,  1.65 boyunda ve 50 kilo ağırlığındadır.

Sera Bölük Yaşı: 18
Sera Bölük Boyu: 1.65
Sera Bölük Kilo: 50
Sera Bölük Beden: 34
Sera Bölük Nereli: Artvin

Ne Giysem Yakışır'a üçüncü hafta dahil olan güzel yarışmacı Sera Bölük değişik Punk tarzıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Gül grisi saç rengi ve dövmeleri ile kendinden söz ettiren Sera Bölük yarışmanın iddialı isimlerinden olacak gibi gözüküyor.

Üçüncü haftaya giren yarışma hafta içi hergün izleyici ile buluşuyor. Haftanın günlerinde belirlenen iki yarışmacı belirlenen konseptler doğrultusunda alışverişe çıkıyorlar ve yarışmacı arkadaşlarının karşılarında elemeye çıkmamak için oy topluyorlar. En çok oyu olan yarışmacı günün birincisi oluyor ve elemeden kurtuluyor. Haftanın finalinde ise Cengiz Abazoğlu seçilen beş yarışmacıdan birini seçerek hafta birincisi seçiyor ve haftalık büyük ödül olan 10.000 lirayı kazanıyor.

Ne Giysem Yakışır Yarışmacıları 
Aysun Tunaboylu
Alina Dotsyn
Büşra Talayhan
Damla Gezen
Emine Aydın
Göksü Değerli
Pelin Şahin Çiftçi
Segah Güza Çelik
Sera Bölük
Özden Cihan




Ne Giysem Yakışır Sera Bölük Kimdir, Kaç Yaşında, Oynadığı Diziler Reviewed by Unknown on 14:59 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.