tv-haberleri

Küçük Irmak'ın Katili Himmet Aktürk Öldü Mü?

Küçük Irmak'ın Katili Himmet Aktürk Öldü Mü?
Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen Küçük Irmak'ı tecavüz ettikten sonra öldüren Himmet Aktürk öldü mü sorusu hakkında bilgiler aşağıda. Müge Anlı canlı yayında kendisine suçunu itiraf ettirmişti. Daha sonra cinayeti nasıl işlediğini anlatan Himmet Aktürk cezaevinde kafasını duvarlara vurarak öldürdüğü iddia edildi. 4 Yaşında ki küçük kızı tecavüz edip canice öldüren zanlı için tüm ülke idam cezasının geri gelmesini dilemişti. Suçunu itiraf ederken cezaevine girme korkusu olduğunu ve bu yüzden anlattıklarının kimse tarafından bilinmemesi için yalvarıyordu.

Cezaevinde Öldürüldü Mü ? Yoksa İntihar Mı Etti 
Çocuklara cinsel istek duyan ve en ağır cezaya çarptırılması hatta idam edilmesi ülkenin gündemine gelmişti. Canlı yayında '' kadınlar parayla benimle birlikte olmuyor '' diyerek küçük çocuklara olan cinsel isteğini dile getirmişti.

Kafasını Duvarlara Vurmuş
Çıkan iddialara göre Himmet Aktürk isimli canlı varlığın cezaevinde kafasını duvarlara vurarak kendisine zarar verdiği öğrenildi. Önce revire ardından hastaneye sevk edilen şahıs hakkında bilgi gelmedi. Tüm ülke olarak kendisinin öldüğü yada öldürüldüğü konusunda dileklerimiz var.



Küçük Irmak'ın Katili Himmet Aktürk Öldü Mü? Reviewed by Unknown on 19:14 Rating: 5

1 yorum:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.