tv-haberleri

Mert Alaş Kimdir? Mesleği ve Yaşı

Mert Alaş Kimdir? Mesleği ve Yaşı 
Adını belirli dönemlerde sık sık duyduğumuz Mert Alaş kimdir ne iş yapar kaç yaşında gibi merak edilen soruları sizler için araştırıp cevaplarını bir araya getirdik. Mesleği gereği dünyaca ünlü bir çok yıldız isim ile çalışan ve oldukça hatrı sayılır bir kariyeri olan Mert Alaş bu sefer Marcus Piggott ile açtığı sergi ile gündeme geldi. Birbirinden ünlü isimlerin ziyaret ettiği sergi hakkında detayları sizlere sunacağız. Mert Alaş, Miley Cyrus, Kim Kardashian, Irına Shayk gibi sanatçıların profesyonel fotoğraf çekimlerini gerçekleştiriyor.

Mert Alaş Kimdir?
Londra'da yaşayan dünyaca ünlü fotoğrafçı Mert Alaş 1972 Ankara doğumludur. 1993 yılında İngiltere'ye yerleşmiştir ve burada halen ortağı olan Marcus Piggott ile tanışmıştır. Madonna’dan Lady Gaga’ya, Kate Moss’tan Daria Werbowy’a çalışmadıkları ünlü, imza atmadıkları prestijli dergi ve kampanya yok.

Adı : Mert Alaş
Yaşı : 44
Doğum Yeri : Ankara
Yaşadığı Yer : İngiltere

Mert Alaş ve Marcus Piggott Sergilerini Açtılar 
En iyi fotoğrafçılar arasına giren Mert ve Marcus kısa sürede dünyanın tanıdığı isimler ile çalışıp arkadaş oldular. 3 Kasım'a kadar devam edecek olan segileri açtılar ve yine ünlüler akınına uğradılar. Naomi Campbell ve  Madonna gibi isimler ikiliyi yalnız bırakmadılar. Mert Alaş ve Marcus Piggott imzalı bir fotoğraf çalışmasının fiyatı ise 14 bin İngiliz Sterlini (56 bin TL) olarak belirlendi.






Mert Alaş Kimdir? Mesleği ve Yaşı Reviewed by Unknown on 01:18 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.