tv-haberleri

Merve Sanay Kimdir, Fotoğrafları

Merve Sanay Kimdir, Fotoğrafları
Sosyal medya hesapları üzerinden milyonlarca kişi tarafından takip edilen ve büyük ilgi toplayan Merve Sanay kimdir ne iş yapar ve fotoğrafları gibi detaylar haberimizin devamında. Periscope, İnstagram ve Snapchat gibi sosyal paylaşım sitelerinde büyük hayran kitlesi vardır. Merve Sanay aynı zamanda Türk Lokumu adlı filmde de rol almıştır. Yaptığı cesur paylaşımlar ile kısa sürede ilgi odağı olan isim DJ'lik yaparak ve gece kulüplerinde partiler düzenleyerek adını duyurmuştur. En yakın arkadaşı olan Damla Ekmekçioğlu ile anılmaktadır.

Merve Sanay Kimdir
Verdiği cesur pozlar ve videolar ile sosyal paylaşım sitelerinde adını duyurmuştur. DJ'lik yaparak ve gece kulüplerinde partilere katılarak popüler olmuştur. Binlerce takipçisi çeşitli sayfalarda kendisini takip etmektedir. Damla Ekmekçioğlu ile sürekli video ve fotoğraf paylaşarak çılgınlıklara imza atmıştır.

Adı : Merve Sanay
Yaşı : 22
Boy : 1,78
Kilo : 59
Mesleği : DJ

Merve Sanay Konuk Olduğu Kanalda Sansürlendi 
İnternet ortamında adını kısa sürede duyurarak popüler olan Merve Sanay, konuk olduğu Mübarek TV'de göğüs kısmından sansürlendi. En yakın arkadaşı olan Damla Ekmekçioğlu ile katıldığı dini konular üzerine program yapan bir kanal olan Mübarek Tv'de sansüre uğradı. Merve Sanay'ın göğüs dekoltesine sansür uygulandı.


MERVE SANAY FOTOĞRAFLARI



Merve Sanay Kimdir, Fotoğrafları Reviewed by Unknown on 00:42 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.