tv-haberleri

Semih İle Kurretülayn Evleniyor Mu ?

Semih İle Kurretülayn Evleniyor Mu ? 
Katıldığı bir yarışmada kısa sürede popüler olan isimlerden birisi olan Semih Öztürk sosyal medyada takipçilerini arttıran isimlerden birisi oldu kız arkadaşı Kurretülayn ile evleniyor mu ne zaman evlenecekler detaylar haberimizde. Hayranları tarafından her yaptığı olay olan Semih evleniyor mu. Aynı yarışmada Kurretülayn Matur isimli yarışmacı ile aşk yaşayan ve bunu yarışma dışında da devam ettiren Semih ile Kurretülayn evleniyor mu sorusu bu günlerde en çok konuşulan konular arasında yerini aldı. Semih Ütopya adlı yarışmada finale kalmış ve ikinci olmuştu.

Semih İlke Kurretülayn Ne Zaman Evleniyor ? 
Ütopya yarışmasında başlayan aşk yarışmanın bitmesi ile özel hayata da yansıdı. Uzun zamandır devam eden ilişkilerini evliliğe bağlayacaklar mı merak konusu olmuştu. Yapılan bir röportaj ile kendisine sorulan ''evlilik düşünüyor musunuz'' soruna verdiği '' kısmen düşünüyoruz'' cevabı Kurretülayn ile Semih'in evleneceğini akıllara getirdi.

Semih Öztürk Kimdir 
Ütopya yarışmasında finale kalarak ikinci olmuştur. Yarışmada tanıştığı Kurretülayn ile aşk yaşamaya devam ediyor. İstanbul'da yaşayan Semih Öztürk 24 yaşında ve Koç burcudur. Konuşarak herkesi ikna etme ve münazaraya girme konusunda kendisine güvenmektedir. Ütopya yarışmasından çıktıktan sonra Survivor'a katılmıştır.

İsim: Semih Öztürk
Cinsiyet: Erkek
Yaş: 24
Meslek: Öğrenci
Boy: 1.80
Yaşadığı Yer: İstanbul
Medeni Durumu: Bekar
Burcu: Koç
Yetenekleri: Konuşmak

Kurretülayn Matur Kimdir 
31 Ekim 1990 Ankara doğumlu olan Kurretülayn daha önce oyunculuk eğitimi aldığı için bir çok dizi de yan rol olark oynamıştır bir kaç firmanın reklam filmlerinde de rol almıştır. 24 yaşında ve 1,64 boyunda olan Kurretülayn İstanbul'da yaşamaktadır.

İsim : Kurretülayn Matur
Cinsiyet: Kadın
Yaş: 24
Meslek: Oyuncu
Boy: 1.64
Yaşadığı Yer: İstanbul
Medeni Durumu: Bekar
Burcu: Akrep
Yetenekleri: Yemek yapmak, piyeslerde rol almak



Semih İle Kurretülayn Evleniyor Mu ? Reviewed by Unknown on 17:55 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.