tv-haberleri

Nesrin Cavadzade Kıyafeti İle Film Festivali’ne Damga Vurdu

Nesrin Cavadzade Kıyafeti İle Film Festivali’ne Damga Vurdu
Klasikleşen Uluslararası Antalya Film Festivali, bu yıl 53. kez Antalya'da düzenlendi. Nesrin Cavadzade ise kıyafeti ile geceye damgasını vurdu. Bir anda gözler onun üzerine yoğunlaştı. Elbisesi ile gözleri kamaştıran güzel oyuncu hem sosyal medyada hemde magazin gündeminde olay oldu. Ödül töreninden fotoğraf paylaşan Nesrin Cavadzade ; ‘Cannes değil Antalya’ notunu düştü. Siyah transparan elbisesi ile gündeme damga vurdu. Uluslararası Antalya Film Festivali Expo 2016 Antalya Kongre Merkezi’nde onur ödülleri verildi.

Kıyafeti Olay Oldu 
Antalya'da düzenlenen ödül töreninde giydiği kıyafet ile dikkatleri üzerine fazlasıyla çeken Nesrin Cavadzade güzelliği ile parladı. Kendisi sosyal medya üzerinden elbisenin tasarımcısına teşekkür etti. Ardından tasarımcıdan cevap geldi ve '' Güzel olan sensin elbise değil'' yorumu yapıldı.

Nesrin Cavadzade Kimdir ?
Güzel oyuncu Nesrin Cavadzade (30 Temmuz 1982, Bakü), Azerbaycan asıllı Türk dizi ve sinema oyuncu. Nesrin Cavadzade, Bakü'de doğdu ve Türkiye'ye 11 yaşında geldi. Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünden mezun olduktan sonra 2 yıl boyunca Şahika Tekand Studio Oyuncuları'nda oyunculuk üzerine eğitim aldı.




Nesrin Cavadzade Kıyafeti İle Film Festivali’ne Damga Vurdu Reviewed by Unknown on 15:31 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.