tv-haberleri

Göz6 Evinde Neden Aynı Kıyafet Giyiliyor

Göz6 Evinde Neden Aynı Kıyafet Giyiliyor
Bu hafta Göz6 evinde tüm yarışmacılarda aynı tişört giyildiği görüldü. Kızlar beyaz tişört ve şalvar türünde pantolon erkekler evinde ise gri tişört ve pantolon giyildiği görüldü. Seyirci ise Göz6 evinde neden aynı elbiseler giyiliyor, kıyafetler neden aynı merak edildi. Haftanın ilk araba oyununu erkekler takımı kazandı ardından ise eleme oyunu oynanıyor. Yerlerinde oturan yarışmacılarda herkesin aynı türden kıyafet giymesinin sebebi hakkında bir açıklama gelmezken gerek sosyal medyada gerek magazin sitelerinde bir tahminlerde bulunuldu.

Göz6 Evinde Kıyafet Sansürü 
Yarışmacıların birbirlerinden farklı ve iddialı giyimleri sonucunda takımlara tek düzen bir kıyafet verildi. Artık yarışmacılar diledikleri kıyafet ve takılar ile yarışmaya gelemeyecekler. Erkekler takımı gri tişört ile kızlar takımı ise beyaz tişört ile yarışmada olacaklar. Bunun sebebi ise her iki takımda da bazı yarışmacıların çak fazla açık ve iddialı giyinmeleri olmuştu.

Kızlar Takımına Makyaj ve Kıyafet Yasağı 
Geneli olmasa da bazı kız yarışmacılar aşırı makyaj ve aşırı özenli kıyafetler ile yarışmalara katılıyorlardı. Bu durum hatta kendi aralarında da sorun olmaya başlamıştı. Berna Keklikler'in çok fazla ve aşırı makyaj yaptığı kendi aralarında tartışma yaratmıştı. İzleyiciden de olumsuz tepkiler gelmeye başladıkça bu duruma el atılmış.

Erkekler Takımında da Bazı İsimler Vardı 
Özellikle erkek yarışmacılardan biri olan Zeyd'in giyim tarzı da seyirci tarafından yarışmaya uygun görülmemeye başlanmıştı. Bunun yanı sıra Samed'in de çok dar tişörtler giymesi çok fazla eleştiri alırken ev hallerinde de askılı atletler giymeleri hoş karşılanmıyordu.



Göz6 Evinde Neden Aynı Kıyafet Giyiliyor Reviewed by Unknown on 19:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.