tv-haberleri

Avatar Atakan Kimle Nişanlandı, Nişanlısı Kimdir

Avatar Atakan Kimle Nişanlandı, Nişanlısı Kimdir 
Survivor şampiyonu olan ve dövüş sporları ile ilgili olan Avatar Atakan evlilik yolunda ilk adımı attı. Sevenleri ise Atakan kiminle nişanlandı ve nişanlısı kimdir sorularını merak ettiler. Serap Korkmaz ile nişanlanan Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan son günlerin en popüler isimlerinden birisidir. Nişan töreni ise Serap Korkmaz'ın ailesine ait olan evde gerçekleştirildi. İki ailenin yakın dostları ve aile bireyleri bu mutlu günde ikiliyi yalnız bırakmadılar. Sosyal medya da davetliler tarafından paylaşılan fotoğraflar damga vurdu. Düğün tarihleri hakkında her hangi bir açıklama yapmadılar.

Atakan'ın Nişanlısı Serap Korkmaz Kimdir ? 
Survivor şampiyonu olan Atakan ile nişanlanan Serap Korkmaz hakkında detaylı bilgiler henüz bulunmuyor. Meslek olarak endüstriyel tasarımcılık okuduğu biliniyor. Nişan töreninde ki fotoğraflarına göre ikilinin mutlulukları yüzlerinden okundu. Serap Korkmaz yaşı boyu ve kilosu gibi detaylar ilerleyen günlerde burada olacaktır.

Avatar Atakan'ın Düğünü Ne Zaman ? 
Genç çiftlerin düğünleri hakkında net bir tarih verilmedi. Geçtiğimiz gün kız evinde nişanlanan ve aile bireyleri tarafından yüzükleri takılan ikilinin yakın zamanda da evlilik için düğün hazırlıklarına başladıkları belirtiliyor.




Avatar Atakan Kimle Nişanlandı, Nişanlısı Kimdir Reviewed by Unknown on 00:55 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.