tv-haberleri

Nur Yerlitaş Kansere Mi Yakalandı

Nur Yerlitaş Kansere Mi Yakalandı 
Adını en çok jürisi olduğu moda yarışmasında duyuran Nur Yerlitaş takma adı ile Nurella son günlerde çıkan kanser haberi ile gündeme geldi. Sevenleri ve yarışmadan takip edenler Nur Yerlitaş kanser mi oldu gibi detayları merak ettiler. Çıkan haberlere göre Nur Yerlitaş meme kanserine yakalandığı yönündeydi. Bu haberler bugün sosyal medyada paylaşılan mesajlar üzerine doğrulandı. Nur Yerlitaş'ın hesabından paylaştığı fotoğraf ve altına düştüğü not söylentileri doğrular nitelikte oldu. Sağlık durumu hakkında kendisinden herhangi bir açıklama gelmezken bugün ameliyat olduğu bildirildi.

Nur Yerlitaş Meme Kanseri Oldu 
Ekranlarda adını sıkça duyuran ve milyonların gönlünde taht kuran Nurella meme kanserine yakalandı ve bugün ameliyat oldu. Meme küçültme operasyonu için gittiği hastanede göğsünde kit olduğunu öğrenen Nurella için teşhisler yapıldı ve meme kanseri olduğu öğrenilince de ameliyat kararı verildi.

Soysal Medyadan Duyurdu 
Nur Yerlitaş sosyal medya hesabından bir kadın fotoğrafı paylaşarak altına''bazen hayat bize süprizler yapar'' notunu düştü ve Demet Akalın ise ona cevaben ''bu gece bütün dualarım seninle Nur ablam'' yazarak destek mesajı attı.

Bugün Ameliyat Oldu 
Meme kanserine yakalanan ve sanat camiasından büyük destek alan Nur Yerlitaş bu gün ameliyat oldu. Konus ile net bir bilgi bulunmaz iken sağlık durumu ile ilgili tüm detayları bilgiler geldikçe buradan öğrenebileceksiniz.



Nur Yerlitaş Kansere Mi Yakalandı Reviewed by Unknown on 19:23 Rating: 5

1 yorum:

  1. Akrabalarıda zaten öleceğini düşündüklerinden ona ev yaptırıyormuş gibi kendilerine yapıyorlar.
    Ölmeden mezara sokmuşlar kadını.

    YanıtlaSil

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.