tv-haberleri

Türkiye Kosova Maçı Ne Zaman Saat Kaçta

Türkiye Kosava Maçı Ne Zaman Saat Kaçta
Merakla beklenen Türkiye Kosova bizim için önemli bir karşılaşma olacak. Futbol severler şimdiden Türkiye Kosova maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda gibi soruların yanıtlarını merak ettiler. Şimdi ise gözler 12 Kasım 2016 tarihinde oynayacağımız Kosova maçına çevrildi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) karşılaşmanın Antalya'da yapılacağını açıkladı. Tv8 ekranlarından canlı olarak ekranlara gelecek olan karşılaşmadan 3 puan alarak dönmeyi umut ediyoruz. Fatih Terim kadro hakkında henüz bir açıklamada bulunmadı.

TÜRKİYE   -  KOSOVA 
Tarih : 12 Kasım 2016 
Saat : 21:45
Kanal : TV8 

İzlanda karşısında aldığımız 2-0 mağlubiyetin ardından bu maçtan beklenen puanı almak için hem teknik adam Fatih Terim hemde sporcular ummalı bir çalışma içerisine girdiler. Kadroda kimler yer alacak merakla bekleniyor. 

Arda Turan Polemiği Sürüyor
Teknik Direktör Fatih Terim'in kadroya almadığı isimlerin başında gelen Arda Turan bu maçta da olmayacak gibi görünüyor. Henüz hiç bir açıklama gelmedi teknik adam Terim'den. Emre Mor'un etkili ve göz dolduran futbolu ise halktan olumlu tepkiler almaya devam ediyor. Emre Mor milli maçlarda herkesin umudu olmaya devam ediyor. 

Türkiye Kosova Maçı Bilet Fiyatları
4. Kategori: 75 TL
3. Kategori: 118 TL
2. Kategori: 149 TL
1. Kategori: 190 TL



Türkiye Kosova Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Reviewed by Unknown on 20:49 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.