tv-haberleri

Hayat Bazen Tatlıdır Hangi Okulda Çekiliyor

Hayat Bazen Tatlıdır Hangi Okulda Çekiliyor
Star Tv ekranlarında yakında başlayacak olan dizilerden bir tanesi olan Hayat Bazen Tatlıdır dizisi nerede ve hangi okulda çekiliyor izleyici tarafından merak edildi. Dizide geçen adı ile Gedik Paşa Lisesi nerede sorusu da bir diğer konu arasında yerini aldı. Birbirinden usta oyuncuları eşlik eden Hayat Bazen Tatlıdır oyuncuları arasında genç yeteneklerde yer alıyor. Yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı dizide kendi kızı olan Zeynep Alkan'da rol alıyor. Dizinin senaryosunu ise Gani Müjde kaleme alıyor Hayat Bazen Tatlıdır çok yakında Star ekranlarında.

Hayat Bazen Tatlıdır Dizisinin Çekildiği Okul
Dizide adı Gedik Paşa Lisesi olarak geçen dizi aslında Fatih'de ki Cağaloğlu Anadolu Lisesidir. Dizinin çekimleri okullar başlamadan önce yapıldı ve ilk 6 bölümlük çekimler Cağaloğlu Anadolu Lisesinde tamamlandı. Bir grup öğrencinin öğretmenleri ve kendi aralarında yaşadıklarının anlatıldığı dizi yakında ekranlarda yerini alacak.

Dizi idealist öğretmen Hayat’ın çalıştığı okullarda yaşadığı sorunlar ve kardeşi Gözde ile sürdürdüğü hayatını konu ediyor. Hayat Öğretmen prensiplerinden hiçbir zaman vazgeçmediği için başına gelmeyen kalmıyor...

Oyuncuları 
Birce Akalay
Kanbolat Görkem Arslan
Ufuk Özkan
Zeynep Alkan


Hayat Bazen Tatlıdır Hangi Okulda Çekiliyor Reviewed by Unknown on 22:53 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.