tv-haberleri

Tv8.5 Spor Frekans Ayarları

Tv8.5 Frekans Ayarları
Acun Ilıcalı'nın Spor kanalı olan Tv8,5 Spor kanalının frekans ayarlarını merak eden okurlarımız için bu haberimizi hazırladık. Tv8,5 frekansı kaç nasıl bir kanaldır tüm bilgiler haberimizde. Belli bir süredir tset yayına yapan kanal artık normal yayınına geçiyor. Spor yayınları yapılanacak kanalda NBA ve 2018 Dünya Kupası Eleme Grubu maçları olacak. Türkiye Ukrayna maçında spikerin açıklamalar ile kanalın yayın tarihi ve yayına başladığı duyuruldu. Acun Ilıcalı bilerek bu maç gününü beklemiş olabilir çünkü tüm ülke tek yürek olmuş bu maçı izliyorken yeni kanalını daha iyi duyuramaz idi. Güzel bir reklam fikri olmuş bizce

Tv8.5 Frekans 
Uydu : Türksat 4A
Frekans : 12346
Polarizasyon :  Horizontal Yatay (H)
Sembol Rate : 9600
FEC : 3/4

Tv8.5 Spor Kanalı 7 Ekim Cuma Yayın Hayatına Başlıyor 
Saran Medya ve Acun Ilıcalı ortaklığı ile yayın hayatına başlayacak olan Tv8.5 Spor kanalı büyük ilgi uyandırdı. Spor adına her şeyin yer alacağı kanal 7 Ekim Cuma günü ilk yayınına başlayacaktır. Sadece futbol değil Moto GP, Formula 1 , HBO Boks Geceleri, Wimbledon Tenis Turnuvaları da ekranlarda seyirci ile buluşturulacak.

Yayın Henüz Başlamadı 
TV 8.5 (Sekiz Buçuk) henüz yayın hayatına başlamadı ekranda sadece logo var 7 Ekim Cuma tarihi itibari ile kanal 7/24 aralıksız spor yayını yapacak.



Tv8.5 Spor Frekans Ayarları Reviewed by Unknown on 23:27 Rating: 5

1 yorum:

  1. Ben o kanalı aratıyom türksatta çıkıyor ama kanal listemde çıkmıyor

    YanıtlaSil

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.