tv-haberleri

3 Kasım Fenerbahçe Manchester United Maçı Kaç Kaç Bitti

3 Kasım Fenerbahçe Manchester United Maçı Kaç Kaç Bitti
UEFA Avrupa ligi A grubunda yer alan Fenerbahçe 3 Kasım Perşembe akşamı Manchester United ile karşı karşıya geliyor. Futbol severler maçı canlı olarak TRT ekranlarından takip edebilecekler. Sarı kanarya evinde rakibi Manchester United'ı ağırlıyor ve bu maçtan 3 puan almayı umud ediyor. Saat 21:00'da başlayacak olan karşılaşmaya gözler kilitlendi. Merak edilen Fenerbahçe Manchester United maçı kaç kaç bitti maç sonucu ne oldu gibi soruların yanıtlarını haberimizin devamında bulabilirsiniz. İşte 3 Kasım Perşembe dev karşılaşmanın detayları...

Maç Sonucu
  FENERBAHÇE  2 - 1  MANCHESTER UNİTED
Tarih: 03/11/2016 
Saat 21:00
Stat: Şükrü Saraçoğlu Stadı
Kanal: TRT1 Canlı
Goller :
Dk 2 Musa Sow
Dk 59 Lens
Dk 84 Rooney

FENERBAHÇE MANCHESTER UNİTED MAÇI İLK 11'LER
Gözler maç saatine çevrildi ve başlama düdüğü beklenmeye başladı bu karşılaşmadan kim galip gelecek ve 3 puan ile kim dönecek merakla bekleniyor. Fenerbahçe sahaya hangi isimler ile çıkacak kadroda kimler yer alacak işte muhtemel ilk 11' ler.

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, De Souza, Neustaedter, Volkan Şen, Lens, Van Persie.

Manchester United: Romero, Darmian, Blind, Jones, Shaw, Schneiderlin, Paul Pogba, Lingard, Rashford, Wayne Rooney, Zlatan Ibrahimovic.


3 Kasım Fenerbahçe Manchester United Maçı Kaç Kaç Bitti Reviewed by Unknown on 20:46 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.