tv-haberleri

Anıl Ulu Kimdir? Instagram Fenomeni Neden Öldü

Anıl Ulu Kimdir? Instagram Fenomeni Neden Öldü 
Sosyal medya hesaplarından biri olan İnstagram fenomeni olan Anıl Ulu kimdir ve neden öldü gibi detaylar haberimizin devamında sizlerle. 17 yaşında olan ve Bursa'da evinde kalp krizi geçiren  fenomen Anıl Ulu ölüm sebebi ve kaç yaşında olduğu merak edilenler arasında yerini aldı. İnstagram hesabında 32 bin takipçisi olan yakışıklı genç isim bugün hayata veda etti. Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı olan Çekirge mahallesinde ailesi ile birlikte yaşayan Anıl kalp krizi geçirerek kaldırıldığı hastanede ölünce akıllara sorular takıldı. Madde bağımlısı olup olmadığı yada niye öldüğü konusunda çeşitli söylentiler yer aldı.

Anıl Ulu Neden Öldü ? 
Herhangi bir madde bağımlılığı bulunmayan genç isim göğsüne giren sancılar sebebi ile ailesi tarafından Çekirge Devlet Hastanesine götürüldü. Tedavi altına alınan Anıl kalp krizi geçirdiği belirlendi. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Anıl Ulu hayata gözlerini yumdu. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı ölüm olay hakkında soruşturma başlatılırken cesedi ise Adli Tıp kurumuna götürülerek ölüm sebebinin netlik kazanması için araştırılacak.

Önce Kimse İnanmadı
Sosyal medya üzerinden duyurulan ölüm haberine takipçileri bir süre inanmadılar. Bir spor kulübünde amatör olarak futbol oynayan lise öğrencisi Anıl Ulu'nun ölümü tüm takipçilerini yasa boğdu.

Anıl Ulu Kimdir ?
İnstagram hesabında 32 bin takipçisi olan 17 yaşında ki Anıl Ulu amatör olarak futbol oynamaktaydı ve ailesi ile birlikte Bursa'da yaşamaktaydı. Evinde göğsüne giren şiddetli ağrı nedeni ile ailesi tarafından hastaneye kaldırılmıştı. Burada yapılan tüm tedavilere rağmen kurtarılamayan genç isim hayata gözlerini yumdu.
ANIL ULU FOTOĞRAFLARI


Anıl Ulu Kimdir? Instagram Fenomeni Neden Öldü Reviewed by Unknown on 01:28 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.