tv-haberleri

Diyar Onar Kimdir ? Çağatay Ulusoy İle Aşk Yaşıyor Mu ?

Diyar Onar Kimdir ? Çağatay Ulusou İle Aşk Yaşıyor Mu ? 
Ekranların yakışıklı ve başarılı oyuncusu Çağatay Ulusoy'un son günlerde Diyar Onar ile aşk iddialarında adı geçiyor. Diyar Onar kimdir kaç yaşında gerçekten Çağatay Ulusoy ile aralarında bir aşk  var mı birlikte bir göz atalım. Genç kızların sevgilisi haline gelen ve son dizisi olan İçerde ile bir kez daha hem oyunculuğunu hemde yakışıklılığını kanıtlayan Çağatay Ulusoy Diyar Onar aşkı gündeme bomba gibi düştü. Birlikte görünmemek için ellerinden geleni yaptığı çiftin yaklaşık 2 aydır beraber oldukları öne sürüldü. İşte büyük ses getiren aşk hakkında merak edilenler...

Diyar Onar Kimdir ? 
26 yaşında olan ve Bilkent Üniversitesinde Ekonomi okuyan Diyar sunuculuk yapmaktadır. Adı daha önce 2014 yılında Arda Turan ile anılmıştı. Sosyete dünyasından bir çok ünlü isim ile yakın arkadaşlığı vardır. Güzelliği ile sunuculuğu kısa sürede ilgi odağı olmuştur. Son günlerde Çağatay Ulusoy ile adı aşk dedikodularına karışmıştır. Esmer kızlardan hoşlandığını dile getiren başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy ile aralarında ki aşkın detayları geldikçe burada olacak.

Adı : Diyar Onar 
Yaşı : 26
Boy : 1,76
Kilo : 59
Doğum Yeri : İstanbul
Mesleği : Sunuculuk 

Emirgan'da bir mekanda yanyana geldikleri ve oldukça samimi oldukları iddia edildi. Sosyal medya hesaplarında da gerekli önlemleri alan iki ismin birlikte görünmek istemedikleri ve yaklaşık 2 aydır birlikte oldukları öğrenildi. Çağatay Ulusoy daha önce yapılan bir röportajda ; "Esmer kızlardan hoşlanıyorum. Çok uzun boylu olmayacak. Gözleri anlamlı bakmalı ve büyük olmalı…"diyerek adeta Diyar Onar'ı tarif eder gibiydi.


Diyar Onar Kimdir ? Çağatay Ulusoy İle Aşk Yaşıyor Mu ? Reviewed by Unknown on 14:35 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.