tv-haberleri

Vatanım Sensin 3. Bölüm Atatürk Sahnesi

Vatanım Sensin 3. Bölüm Atatürk Sahnesi 
Ekranların yeni ve iddialı dizilerinden biri olan Vatanım Sensin 3. Bölüm fragmanı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 10 Kasım Perşembe günü yayınlanacak olan yeni bölümde Atatürk sahnesi yüreklere dokundu. 10 Kasım için hazırlanan özel fragmanda Mustafa Kemal Atatürk sahneleri tüyleri diken diken etti. Yunan askerinin Cevdet Binbaşıya Mustafa Kemal hakkında sorular soruyor. Anadolu direnişi için tehlikeli bir isim olarak görülüyor Cevdet Binbaşı ise kendisini tanımadığını dile getiriyor. Oysa ki kendisini çok yakından tanımaktadır.

Vatanım Sensin 3.Bölüm fragmanında yer alan sahnelerin 10 Kasım Atatürk'ü Anma gününe denk gelmesi seyirciye güzel bir sürpriz oldu. Hem konusu hemde oyuncuları dikkatleri üzerine çeken dizinin seyirci kitlesi giderek artmaktadır.

VATANIM SENSİN 3.BÖLÜM MUSTAFA KEMAL SAHNESİ 
Başrollerini Halit Ergeç ve Belgüzar Korel'in aldığı Vatanım Sensin dizisi Kanal D ekranlarında ilk bölümünden bu yana geniş seyirci kitlesi tarafından izlenmekte olan bir dizidir. 10 Kasım Perşembe günü yeni bölümü ile tüyleri diken diken eden bir sahne ile seyirciyi bir kez daha kendisine bağladı. Mustafa Kemal sahnesi ile tüm dizi severlerin ilgisini çekti.

İşte O Sahnelerde Geçen Diyaloglar 

Yunan Askeri : Az önce kumandan vesili iletilmesi gereken bir rapor geldi. 

Cevdet Albay : Neyle alakalı 

Yunan Askeri : 16 Mayısta İstanbul'dan ayrılan bir vapur.

Cevdet Albay : Bandırma

Yunan Askeri : Vapur Samsun'a yanaşmış yolculardan birisi istihbarat raporlarında tehlikeli olarak mimlenmiş. Anadolu direnişinde önemli bir rol oynayabilir deniliyor. Mustafa Kemal Selanik'li tanıyor olabilirsiniz diye düşündüm.

Cevdet Albay : Tanımıyorum. Alt devrelerdedir. Tehlikeli biri olsa muhakkak tanırdım binbaşı gidebilirsin.

Yunan Askeri : Emredersiniz Albayım.

Cevdet Albay : Ey Mustafa. Hiç değişmemişsin yolun açık olsun paşam...


Vatanım Sensin 3. Bölüm Atatürk Sahnesi Reviewed by Unknown on 13:51 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.