tv-haberleri

Gardırop Savaşları Fatma Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo

Gardırop Savaşları Fatma Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo 
Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve moda yarışmalarından biri olan Gardırop Savaşları adlı programdaki Fatma kimdir, kaç yaşında boyu ve kilosu gibi detaylar seyirciler tarafından merak edilenler arasında yerini aldı. Moda tutkunu kızların yakından takip ettiği ve yarışmacıları hakkında bilgiler edinmek istediği Gardırop Savaşları yarışmacıları ve jüri üyeleri ilgi topluyor. Her hafta bir kız büyük ödüle ve hayallere veda ediyor ardından ise yeni gelen yarışmacı moda rüzgarına kapılmaya devam ediyor.

Gardırop Savaşları Fatma Ok Kimdir ?
Zevkini ve stiline güvenen Gardırop Savaşları yarışmacılarından biri olan Fatma kimdir birlikte göz atalım. 20 yaşında ve moda ile yakından ilgilidir. İzmir'de yaşıyor ve çocuk gelişimi bölümü mezunudur. Alışveriş yapmayı bir sanat olarak gören Aycan kıyafetleri seçme konusunda oldukça özen gösteren birisidir. Bir zamanlar ayda 13 bin lira harcadığı dönemler olduğunu anlatan Aycan yarışmada alışveriş ve moda konusunda iddialı.

Adı : Fatma
Yaşı : 24
Boyu : 1,69
Kilosu : 52
Doğum Yeri : İzmir
Mesleği : Modellik

Haftaiçi hergün saat 12:45'te Fox ekranlarında yayınlanan Gardrop Savaşları hem yarışmacıları ile hemde jürisi ile büyük ilgi görüyor. Jüri üyeleri arasında yer alan Gül Gölge Saygı, Raşit Bağzıbağlı ve Ayşe Brav tecrübeleri doğrultusunda yarışmacılara yön veriyorlar. Giden yarışmacıların yerine gelen yarışmacılarda en az onlar kadar iddialı ve güzel.

Gardırop Savaşları Jürileri Kimler 
Gül Gölge Saygı 
Raşit Bağzıbağlı 
Ayşe Brav
GARDIROP SAVAŞLARI YARIŞMACILARI

FATMA OK 

AYCAN DEMİRCİ

 gardırop savaşları gizem
GİZEM DİNİBÜTÜNOĞLU

Gardırop Savaşları Fatma Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo Reviewed by Unknown on 17:35 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.