tv-haberleri

İmane Elbani Kimdir ? Murat Yıldırım'ın Sevgilisi Kimdir

İmane Elbani Kimdir ? Murat Yıldırım'ın Sevgilisi Kimdir 
Ekranların yakışıklı oyuncusu Murat Yıldırım'ın sevgilisi İmane El Bani kimdir kaç yaşında gibi sorular ünlü oyuncunun sevenleri tarafından merak edilmeye devam ediyor. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile gündeme bomba gibi düşen Murat Yıldırım ile sevgilisi İmane Elbani olay oldu. Fotoğrafta alnından öpüp altına '' Zaten özeldi'' yorumunu düşmesi ile ikili arasında ki aşk iddiaları büyüdü. Fas uyruklu güzel Ortadoğu'da oldukça meşhur bir isim. Oyunculuk ve modellik yapan İmane güzellik kraliçesi olarak anılıyor.

İmane Elbani Kimdir ?
Oyunculuk ve modellik yapan Fas'ın güzel ismi İmane El Bani Murat Yıldırım'ın sosyal medyadan paylaştığı fotoğraf ile adı birlikte aşk dedikodularına karıştı. Birlikteliklerinin ciddi olduğu ve yakın zamanda ise evlilik kararı almaları beklenen iki ismin aşk konusunda bir açıklama yapması bekleniyor.

Adı : İmane El Bani 
Yaşı : 24
Boyu : 1,78
Kilosu : 56
Uyruğu : Fas
Mesleği : Modellik oyunculuk 

Oyuncu Murat Yıldırım güzel ismin sosyal medya fotoğraflarının altına gül simgesi bırakması ise gözlerden kaçmadı. Alnından öpüp ''zaten özeldi'' yorumunu yazması ile aşk ortaya çıkmış oldu. Bir restoran çıkışı magazincilerin aşk sorularına ''arkadaşlar bu özel konuları konuşmayalım'' diyerek kaçamak cevap vermesi ise dedikoduları güçlendirdi.
İMANE ELBANİ FOTOĞRAFLARI 


İmane Elbani Kimdir ? Murat Yıldırım'ın Sevgilisi Kimdir Reviewed by Unknown on 01:28 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.